Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Satan M8 MSN
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Matthews geeft de bal voor. Watts rent richting de bal. Watts haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Boyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyer passt de bal met de wreef. Duruz rent richting de bal. Duruz geeft de bal voor. Herbert maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Foundoulakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumner onderschept slim de pass. Sumner met een sublieme pass. Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Daar is Boyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyer met een sublieme pass. Herbert rent richting de bal. Guard rent richting de bal. Guard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Satan - M8 MSN 0:1

14e minuut.
Sumner passt de bal in één keer door. Watts is nu in balbezit. Tickle bereikt de bal nog maar net als eerste. Watts is nu in balbezit. Watts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Team Satan - M8 MSN 1:1

26e minuut.
Holah rent richting de bal. Holah speelt de bal door. Klungelig pakt Mckay de bal. Mckay geeft een lange en hoge pass. Tickle maakt een snoekduik en kopt de bal. Posa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Matthews bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper rent richting de bal. Matthews tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matthews krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Sumner is nu in balbezit. Watts onderschept slim de pass. Watts speelt de bal door. Tickle rent richting de bal. Tickle draait met de bal, schiet en ... Posa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Watts kopt de bal weg. Sumner rent richting de bal. Sumner geeft een lange en hoge pass. Herbert is nu in balbezit. Herbert schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Satan 55%, M8 MSN 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Team Satan - M8 MSN 1:1

55e minuut.
Haddleton met een sublieme pass. Mckay rent richting de bal. Mckay geeft een hoge lob. Tickle bereikt de bal nog maar net als eerste. Tickle draait met de bal, schiet en ... Posa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Satan - M8 MSN 2:1

62e minuut.
Daar is Boyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tickle is nu in balbezit. Watts bereikt de bal nog maar net als eerste. Tickle is nu in balbezit. Tickle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Satan - M8 MSN 3:1

72e minuut.
Lines zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Foundoulakis rent richting de bal. Foundoulakis geeft de bal voor. Tickle controleert de bal met de borst. Tickle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Satan 53%, M8 MSN 47%.
Team Satan - M8 MSN 3:1