Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ssj North Otago
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
17 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Vettori onderschept slim de pass. Vettori passt de bal met de wreef. Berry is nu in balbezit. Cooper onderschept slim de pass. Cooper haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Axis is nu in balbezit. Maessen rent richting de bal. Axis is nu in balbezit. Maessen onderschept slim de pass. Maessen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Worsley trapt de bal weg van het doel. Cooper kopt de bal weg. Langsdale probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maessen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maessen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Musin is nu in balbezit. Wallace onderschept slim de pass. Wallace met een sublieme pass. Maessen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maessen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ssj - North Otago 1:0

19e minuut.
Musin verovert de bal door een tackle van achteren. Nicholas bereikt de bal nog maar net als eerste. Musin onderschept slim de pass. Musin geeft de bal voor. Rutherford springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. McCracken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Berry geeft een lange en hoge pass. Gliznitskof probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rutherford bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutherford schiet op doel. Klungelig pakt Worsley de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ssj - North Otago 1:1

39e minuut.
Wallace met een sublieme pass. Klungelig pakt Maessen de bal. Axis begaat een overtreding. Axis krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Harrison rent richting de bal. Harrison geeft een lange en hoge pass. Maessen maakt een snoekduik en kopt de bal. Anthopoulos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Klungelig pakt Mauger de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ssj - North Otago 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ssj 44%, North Otago 56%.
ssj - North Otago 2:1

56e minuut.
Wallace probeert naar een medespeler te passen. Vettori zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rutherford bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutherford schiet op doel. Worsley probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Berry is nu in balbezit. Berry probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gliznitskof de bal. Rutherford is nu in balbezit. Rutherford haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Inworp. Richards zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Musin rent richting de bal. Musin geeft een lange en hoge pass. McCracken probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ssj - North Otago 2:2

86e minuut.
Langer is nu in balbezit. Langer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Harvey de bal. Harrison is nu in balbezit. Harrison draait met de bal, schiet en ... Anthopoulos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ssj - North Otago 3:2

90e minuut.
Rutherford bereikt de bal nog maar net als eerste. Musin rent richting de bal. Langer begaat een overtreding. Musin moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Musin kan niet meer verder spelen. Steel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ssj 55%, North Otago 45%.
ssj - North Otago 3:2