Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Auckonton City M8 MSN
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Herbert probeert naar een medespeler te passen. Guard bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming rent richting de bal. Guard verovert de bal door een tackle van achteren. Guard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Fleming passt de bal met de wreef. Duruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Duruz speelt de bal door. Herbert heeft problemen om de bal te vangen. Herbert schiet op doel. Axis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Auckonton City - M8 MSN 0:1

13e minuut.
Boyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleming verovert de bal door een tackle van achteren. Fleming met een sublieme pass. Gissing rent richting de bal. Gissing haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Auckonton City - M8 MSN 1:1

22e minuut.
Devine bereikt de bal nog maar net als eerste. Devine passt de bal zonder na te denken. Langer bereikt de bal nog maar net als eerste. Langer schiet op doel. Simpson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Auckonton City - M8 MSN 2:1

26e minuut.
Devine met de inworp. Gissing is nu in balbezit. Gissing schiet op doel. Langer heeft problemen om de bal te vangen. Langer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Guard passt de bal met de wreef. Herbert heeft problemen om de bal te vangen. Williams is nu in balbezit. Herbert onderschept slim de pass. Herbert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Fleming verovert de bal door een tackle van achteren. Fleming speelt de bal door. Langer is nu in balbezit. Gissing is nu in balbezit. Gissing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Auckonton City - M8 MSN 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Auckonton City 38%, M8 MSN 62%.
Auckonton City - M8 MSN 3:1

48e minuut.
Gissing is nu in balbezit. Darlington verovert de bal door een tackle van achteren. Darlington geeft een lange en hoge pass. Herbert rent richting de bal. Herbert schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Devine rent richting de bal. Devine met een sublieme pass. Langer is nu in balbezit. Langer schiet op doel. Simpson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Auckonton City - M8 MSN 4:1

61e minuut.
Fleming rent richting de bal. Fleming speelt de bal door. Boyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gissing onderschept slim de pass. Gissing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Howell trapt de bal weg. Guard kopt de bal weg. Daar is Shipley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herbert verovert de bal door een tackle van achteren. Herbert schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Shipley bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipley geeft een hoge lob. Kingi rent richting de bal. Langer verovert de bal door een tackle van achteren. Langer haalt uit met een fantastische trap. Simpson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Auckonton City - M8 MSN 5:1

69e minuut.
Herbert rent richting de bal. Guard bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Guard bereikt de bal nog maar net als eerste. Guard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Auckonton City - M8 MSN 5:2

83e minuut.
Murray heeft problemen om de bal te vangen. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper speelt de bal door. Herbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbert haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Auckonton City 49%, M8 MSN 51%.
Auckonton City - M8 MSN 5:2