Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOODBEWTAZA Barsload
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
6 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


4e minuut.
White kopt de bal weg. Inworp. Montgomery met de inworp. Haigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Haigh geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Meads bereikt de bal nog maar net als eerste. Pincer is nu in balbezit. Pincer speelt de bal door. Heath rent richting de bal. Heath haalt uit met een fantastische trap. Packer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
MOODBEWTAZA - Barsload 0:1

21e minuut.
Kilkenny passt de bal met de wreef. Murray is nu in balbezit. Murray met een sublieme pass. Heath is nu in balbezit. Heath schiet op doel. Packer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MOODBEWTAZA - Barsload 0:2

29e minuut.
Beldham met de inworp. Murray is nu in balbezit. Murray geeft de bal voor. Pincer is nu in balbezit. Pincer speelt de bal door. Packer bokst de bal weg. Heath bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MOODBEWTAZA - Barsload 0:3

32e minuut.
Hobbs met een sublieme pass. Bracken rent richting de bal. Newton verovert de bal door een tackle van achteren. Haigh onderschept slim de pass. Haigh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Newton rent richting de bal. Haigh onderschept slim de pass. Haigh passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bracken de bal. Bracken schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOODBEWTAZA 35%, Barsload 65%.
MOODBEWTAZA - Barsload 0:3

67e minuut.
Murray geeft een hoge lob. Hedwig probeert de bal aan de voet te houden. Murray is nu in balbezit. Murray schiet op doel. Packer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Murray geeft een lange en hoge pass. Montgomery kopt de bal weg. Meads is nu in balbezit. Murray rent richting de bal. Murray schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOODBEWTAZA 44%, Barsload 56%.
MOODBEWTAZA - Barsload 0:3