Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ravie Auckonton City
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 5
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ponting rent richting de bal. Devine rent richting de bal. Ponting begaat een overtreding. Ponting krijgt een gele kaart. Devine raakt geblesseerd tijdens het duel. Fleming zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Langer bereikt de bal nog maar net als eerste. Langer haalt uit met een fantastische trap. Eaton bokst de bal weg. Patterson bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
ravie - Auckonton City 0:1

15e minuut.
Kirkwood verovert de bal door een tackle van achteren. Kirkwood probeert naar een medespeler te passen. Daar is Crockett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crockett draait met de bal, schiet en ... Axis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ravie - Auckonton City 1:1

19e minuut.
Devine passt de bal zonder na te denken. Gissing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gissing passt de bal in één keer door. Langer bereikt de bal nog maar net als eerste. Langer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kirkwood is nu in balbezit. Devine onderschept slim de pass. Patterson maakt een afschuwelijke overtreding. Patterson krijgt een gele kaart.

24e minuut.
McClure met de inworp. Fleming rent richting de bal. Kirkwood onderschept slim de pass. Kirkwood draait met de bal, schiet en ... Axis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ravie - Auckonton City 2:1

26e minuut.
Dorey onderschept slim de pass. Gissing is nu in balbezit. Gissing schiet op doel. Langer bereikt de bal nog maar net als eerste. Langer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Dorey verovert de bal door een tackle van achteren. Dorey geeft de bal voor. Ingham heeft problemen om de bal te vangen. Crockett onderschept slim de pass. Crockett draait met de bal, schiet en ... Axis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Dorey passt de bal met de wreef. McClure rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Devine. Devine krijgt een gele kaart. McClure is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dorey zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Crockett bereikt de bal nog maar net als eerste. Crockett draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Williams rent richting de bal. McClure onderschept slim de pass. McClure passt de bal in één keer door. Crockett bereikt de bal nog maar net als eerste. Crockett schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ravie 46%, Auckonton City 54%.
ravie - Auckonton City 2:1

62e minuut.
Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Dorey rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Williams. Dorey roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dorey kan niet meer verder spelen. McCallum komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Patterson geeft de bal voor. Ponting kopt de bal weg. McCallum probeert naar een medespeler te passen. Crockett heeft problemen om de bal te vangen. Crockett draait met de bal, schiet en ... Axis bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Grove zal de hoekschop nemen. McClure rent richting de bal. McClure draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ravie - Auckonton City 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ravie 53%, Auckonton City 47%.
ravie - Auckonton City 3:1