Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Auckonton City Barsload
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


29e minuut.
White kan de bal niet met de borst controleren. Murray onderschept slim de pass. Murray probeert naar een medespeler te passen. Gissing rent richting de bal. Gissing schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Hutton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kilkenny probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Auckonton City - Barsload 1:0

32e minuut.
Nelson met de inworp. Klungelig pakt Murray de bal. White bereikt de bal nog maar net als eerste. Murray onderschept slim de pass. Murray passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Gissing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gissing geeft de bal voor. Langer is nu in balbezit. Gissing bereikt de bal nog maar net als eerste. Gissing draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Devine verovert de bal door een tackle van achteren. Newton bereikt de bal nog maar net als eerste. Newton probeert naar een medespeler te passen. Heath rent richting de bal. Heath haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Auckonton City 48%, Barsload 52%.
Auckonton City - Barsload 1:0

53e minuut.
Shipley heeft problemen om de bal te vangen. Shipley geeft een hoge lob. Devine heeft problemen om de bal te vangen. Murray is nu in balbezit. Murray geeft de bal voor. Axis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Devine rent richting de bal. Newton onderschept slim de pass. Newton probeert naar een medespeler te passen. Murray is nu in balbezit. Murray haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Boyland rent richting de bal. Boyland probeert naar een medespeler te passen. Shipley controleert de bal met de borst. Heath rent richting de bal. Heath draait met de bal, schiet en ... Axis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
White probeert naar een medespeler te passen. Devine bereikt de bal nog maar net als eerste. Devine passt de bal in één keer door. Langer bereikt de bal nog maar net als eerste. Langer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Batchelor is nu in balbezit. Batchelor geeft een hoge lob. Shipley is nu in balbezit. Heath onderschept slim de pass. Heath schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Auckonton City 66%, Barsload 34%.
Auckonton City - Barsload 1:0