Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
M8 MSN ravie
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.3
average Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Cooper geeft een lange en hoge pass. Daar is Greer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guard krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Grove kopt de bal weg. Boyer rent richting de bal. Crockett onderschept slim de pass. Kirkwood rent richting de bal. Kirkwood haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
M8 MSN - ravie 0:1

35e minuut.
Inworp. Grove met een snelle inworp. Kirkwood rent richting de bal. Kirkwood schiet op doel. Simpson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M8 MSN - ravie 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M8 MSN 59%, ravie 41%.
M8 MSN - ravie 0:2

60e minuut.
McCallum verovert de bal door een tackle van achteren. McCallum passt de bal in één keer door. Grove geeft de bal voor. Herbert is nu in balbezit. Herbert schiet op doel. Eaton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
McClure zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kirkwood rent richting de bal. Kirkwood passt de bal met de wreef. McClure bereikt de bal nog maar net als eerste. McClure geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Boyer kan de bal niet met de borst controleren. Cooper is nu in balbezit. Boyer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cooper raakt geblesseerd tijdens het duel. Herbert neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
M8 MSN - ravie 1:2

81e minuut.
Cooper rent richting de bal. Greer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cooper is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sumner met een snel genomen vrije trap. Meads controleert de bal met de borst. Herbert verovert de bal door een tackle van achteren. Herbert draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M8 MSN 49%, ravie 51%.
M8 MSN - ravie 1:2