Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ravie M8 MSN
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Kirkwood geeft een hoge lob. Daar is Grove, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crockett bereikt de bal nog maar net als eerste. Crockett schiet op doel. Simpson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ravie - M8 MSN 1:0

31e minuut.
Kirkwood passt de bal zonder na te denken. Crockett bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell rent richting de bal. Crockett onderschept slim de pass. Crockett haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Duruz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Boyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boyer geeft een lange en hoge pass. Herbert maakt een snoekduik en kopt de bal. Eaton probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ravie - M8 MSN 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ravie 39%, M8 MSN 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ravie - M8 MSN 1:1

57e minuut.
Grove geeft een hoge lob. Dorey bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorey speelt de bal door. Kirkwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkwood haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Crockett verovert de bal door een tackle van achteren. Crockett haalt uit met een fantastische trap. Howell kopt de bal weg. Crockett bereikt de bal nog maar net als eerste. Crockett schiet op doel. Simpson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Guard speelt de bal door. Herbert rent richting de bal. Boyer is nu in balbezit. Herbert verovert de bal door een tackle van achteren. Herbert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
McClure heeft problemen om de bal te vangen. Dorey bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sumner krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Kirkwood is nu in balbezit. Haddleton onderschept slim de pass. Haddleton probeert naar een medespeler te passen. Crockett is nu in balbezit. Crockett draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ravie - M8 MSN 2:1

86e minuut.
Guard probeert naar een medespeler te passen. Herbert is nu in balbezit. Herbert probeert naar een medespeler te passen. Duruz is nu in balbezit. Duruz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ravie 48%, M8 MSN 52%.
ravie - M8 MSN 2:1