Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MOODBEWTAZA ravie
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kirkwood speelt de bal door. Crockett rent richting de bal. Vettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Crockett onderschept slim de pass. Crockett draait met de bal, schiet en ... Nelson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Haigh met een sublieme pass. Batty probeert naar een medespeler te passen. McClure bereikt de bal nog maar net als eerste. McClure geeft een hoge lob. Crockett maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hobbs is nu in balbezit. Kirkwood verovert de bal door een tackle van achteren. Kirkwood geeft de bal voor. Crockett is nu in balbezit. Crockett schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Read rent richting de bal. Kirkwood onderschept slim de pass. Kirkwood met een sublieme pass. Crockett rent richting de bal. Crockett haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MOODBEWTAZA - ravie 0:1

29e minuut.
Read probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kirkwood, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirkwood passt de bal met de wreef. Crockett rent richting de bal. Crockett schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOODBEWTAZA 66%, ravie 34%.
MOODBEWTAZA - ravie 0:1

79e minuut.
Dorey passt de bal zonder na te denken. Kirkwood is nu in balbezit. Kirkwood passt de bal met de wreef. Crockett is nu in balbezit. Crockett haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Montgomery rent richting de bal. Montgomery passt de bal zonder na te denken. Dorey is nu in balbezit. Haigh rent richting de bal. Haigh draait met de bal, schiet en ... Eaton kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MOODBEWTAZA 56%, ravie 44%.
MOODBEWTAZA - ravie 0:1