Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ssj M8 MSN
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


20e minuut.
Inworp. Harrison zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boyer is nu in balbezit. Langer bereikt de bal nog maar net als eerste. Langer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ssj - M8 MSN 1:0

27e minuut.
Kingi geeft een lange en hoge pass. Herbert rent richting de bal. Wallace rent richting de bal. Herbert is nu in balbezit. Herbert haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cooper zal de hoekschop nemen. Duruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Duruz schiet op doel. Worsley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Herbert is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ssj - M8 MSN 1:1

33e minuut.
Wallace kopt de bal weg. Harrison is nu in balbezit. Harrison geeft een hoge lob. Daar is Maessen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maessen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ssj - M8 MSN 2:1

38e minuut.
Howell onderschept slim de pass. Howell probeert naar een medespeler te passen. Herbert is nu in balbezit. Herbert schiet op doel. McCracken werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ssj - M8 MSN 2:2

40e minuut.
Cooper rent richting de bal. Cooper probeert naar een medespeler te passen. Kingi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maessen verovert de bal door een tackle van achteren. Maessen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ssj 42%, M8 MSN 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ssj - M8 MSN 2:2

74e minuut.
Soloman met de inworp. Cooper is nu in balbezit. Cooper probeert naar een medespeler te passen. Maessen rent richting de bal. Maessen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Maessen bereikt de bal nog maar net als eerste. Maessen passt de bal in één keer door. Cooper is nu in balbezit. Cooper schiet op doel. Na een snelle pass probeert Grove de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Gliznitskof geeft een hoge lob. Inworp. Cooper met een snelle inworp. Guard is nu in balbezit. Guard draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ssj 37%, M8 MSN 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ssj - M8 MSN 2:2