Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Speedway FC Christchurch United
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Scholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholes geeft een hoge lob. Daar is Barnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baholo is nu in balbezit. Baholo haalt uit met een fantastische trap. Curtis bokst de bal weg.

19e minuut.
Doeltrap. Turnbull trapt de bal weg van het doel. Scholes kopt de bal weg. Dickerson is nu in balbezit. Dickerson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Hickey onderschept slim de pass. Scholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholes speelt de bal door. Dickerson is nu in balbezit. Dickerson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Knowles rent richting de bal. Knowles speelt de bal door. Lang geeft een hoge lob. Dickerson rent richting de bal. Dickerson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speedway FC - Christchurch United 0:1

35e minuut.
Graham is nu in balbezit. Watts onderschept slim de pass. Watts passt de bal zonder na te denken. Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Speedway FC - Christchurch United 1:1

37e minuut.
Dickerson passt de bal in één keer door. Anderson rent richting de bal. Anderson speelt de bal door. Byers is nu in balbezit. Byers draait met de bal, schiet en ... Turnbull kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speedway FC 56%, Christchurch United 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Speedway FC - Christchurch United 1:1

74e minuut.
Knowles geeft de bal voor. Daar is Miller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dickerson rent richting de bal. Byers bereikt de bal nog maar net als eerste. Byers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speedway FC 47%, Christchurch United 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Speedway FC - Christchurch United 1:1