Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promos JhanduXI
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Wood probeert naar een medespeler te passen. Hall rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anngow. Anngow krijgt een gele kaart. Hall is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stanley zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Spedding probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Shields probeert naar een medespeler te passen. Hartley rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anngow. Anngow krijgt een gele kaart. Hartley wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hartley kan niet meer verder spelen. Spedding komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Wood verovert de bal door een tackle van achteren. Wood passt de bal zonder na te denken. Anngow bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Hall schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cocks is nu in balbezit. Cocks geeft een lange en hoge pass. Kirk kopt de bal weg. Wood rent richting de bal. Wood draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Doeltrap. Spedding trapt de bal weg. Anngow kopt de bal weg. Anngow rent richting de bal. Anngow haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Reid geeft een lange en hoge pass. Collins is nu in balbezit. Hall verovert de bal door een tackle van achteren. Wood bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kirk met de inworp. Wood rent richting de bal. Wood passt de bal in één keer door. Hall rent richting de bal. Hall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Promos - JhanduXI 1:0

42e minuut.
Nelsen onderschept slim de pass. McTague bereikt de bal nog maar net als eerste. McTague speelt de bal door. Anngow is nu in balbezit. Anngow draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promos 48%, JhanduXI 52%.
Promos - JhanduXI 1:0

57e minuut.
Barkley raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bunce komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Curtis trapt de bal weg. Nelsen kopt de bal weg. Cocks probeert de bal aan de voet te houden. McTague bereikt de bal nog maar net als eerste. McTague passt de bal in één keer door. Curtis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Klungelig pakt Stanley de bal. Spedding rent richting de bal. Spedding probeert naar een medespeler te passen. Hall is nu in balbezit. Hall haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
McTague kopt de bal weg. Stanley is nu in balbezit. Nelsen rent richting de bal. Nelsen geeft de bal voor. Kirk kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promos 44%, JhanduXI 56%.
Promos - JhanduXI 1:0