Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tasc hammad malik
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


22e minuut.
Dover rent richting de bal. Dover geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Burson de bal onder controle te krijgen. Cargill rent richting de bal. Cargill haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cargill is nu in balbezit. Wood probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Cossey verovert de bal door een tackle van achteren. Cossey speelt de bal door. Meads rent richting de bal. Gordon verovert de bal door een tackle van achteren. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tasc 66%, hammad malik 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tasc - hammad malik 0:0

57e minuut.
Klungelig pakt Mau de bal. Edwards rent richting de bal. Mau begaat een overtreding. Mau krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Dover raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gilbert komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Mulligan speelt de bal door. Cossey rent richting de bal. Cossey speelt de bal door. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Wilson verovert de bal door een tackle van achteren. Wilson passt de bal met de wreef. Cargill rent richting de bal. Cargill haalt uit met een fantastische trap. Wood probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
tasc - hammad malik 1:0

83e minuut.
Atkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Smithe is nu in balbezit. Atkins speelt de bal door. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Edwards is nu in balbezit. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Turnbull is nu in balbezit. Cargill onderschept slim de pass. Cargill schiet op doel. Wood kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Bunce kopt de bal weg. Wilson heeft problemen om de bal te vangen. Cossey met een sublieme pass. Gordon rent richting de bal. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tasc - hammad malik 1:1

90e minuut.
Burson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lucas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edwards heeft problemen om de bal te vangen. Edwards geeft de bal voor. Wood probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cargill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cargill haalt uit met een fantastische trap. Wood maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Gilbert geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paston met de inworp. Edwards kan de bal niet met de borst controleren. Edwards schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tasc - hammad malik 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tasc 47%, hammad malik 53%.
tasc - hammad malik 2:1