Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal 007 bercelona messe
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Prescott is nu in balbezit. Prescott passt de bal met de wreef. Holah heeft problemen om de bal te vangen. Prescott is nu in balbezit. Prescott schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
McCormack heeft problemen om de bal te vangen. Considine rent richting de bal. Considine passt de bal zonder na te denken. Kingi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kingi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal 007 - bercelona messe 1:0

11e minuut.
Cole geeft een hoge lob. McCormack kopt de bal weg. White heeft problemen om de bal te vangen. Prescott rent richting de bal. Prescott draait met de bal, schiet en ... Chappell bokst de bal weg.

13e minuut.
Holah rent richting de bal. Holah geeft de bal voor. Klungelig pakt White de bal. Prescott rent richting de bal. Prescott draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal 007 - bercelona messe 1:1

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chappell met een harde bal richting middenveld. Cox kopt de bal weg. Holah rent richting de bal. Holah draait met de bal, schiet en ... Chappell bokst de bal weg. Prescott rent richting de bal. Prescott schiet op doel. Chappell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prescott bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Henry zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Vagana geeft een hoge lob. Cole is nu in balbezit. Kingi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kingi krijgt een gele kaart. Cole raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cole kan niet meer verder spelen. Naylor komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Marsh trapt de bal weg van het doel. Holah kopt de bal weg. Dempsey is nu in balbezit. Prescott verovert de bal door een tackle van achteren. Prescott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal 007 - bercelona messe 1:2

30e minuut.
Holah geeft een lange en hoge pass. Dempsey probeert de bal met de borst te controleren. McCormack bereikt de bal nog maar net als eerste. Prescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Prescott haalt uit met een fantastische trap. Paal!

38e minuut.
Henry verovert de bal door een tackle van achteren. Henry probeert naar een medespeler te passen. Holah is nu in balbezit. Prescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Prescott draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. White trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Darney de bal. Darney geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Prescott bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal 007 - bercelona messe 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal 007 66%, bercelona messe 34%.
Arsenal 007 - bercelona messe 1:3

48e minuut.
Kingi is nu in balbezit. Kauffeld rent richting de bal. Kingi verovert de bal door een tackle van achteren. Kingi draait met de bal, schiet en ... Marsh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ramsay rent richting de bal. Henry tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramsay raakt geblesseerd tijdens het duel. Ramsay zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes passt de bal zonder na te denken. Kingi rent richting de bal. Kingi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Darney kopt de bal weg. White rent richting de bal. Prescott verovert de bal door een tackle van achteren. Holah rent richting de bal. Holah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vagana geeft een lange en hoge pass. Gibbs controleert de bal met de borst. Henry speelt de bal door. Prescott is nu in balbezit. Prescott schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal 007 - bercelona messe 1:4

75e minuut.
Considine geeft een lange en hoge pass. McKinnon controleert de bal met de borst. McKinnon met een sublieme pass. Prescott rent richting de bal. Prescott draait met de bal, schiet en ... Chappell bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal 007 57%, bercelona messe 43%.
Arsenal 007 - bercelona messe 1:4