Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promos ragers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.7
zwak Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Astle passt de bal met de wreef. Wood is nu in balbezit. Wood met een sublieme pass. Hall is nu in balbezit. Hall haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Barnett geeft een hoge lob. De Bruin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Foster is nu in balbezit. Foster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Promos - ragers 0:1

30e minuut.
Hedwig verovert de bal door een tackle van achteren. Hedwig met een sublieme pass. Eaton rent richting de bal. Wood is nu in balbezit. Wood draait met de bal, schiet en ... Turner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Hartley passt de bal met de wreef. Wood is nu in balbezit. Astle bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartley rent richting de bal. Hartley geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Promos - ragers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promos 61%, ragers 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Promos - ragers 1:1

50e minuut.
De Bruin bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bruin geeft een lange en hoge pass. Hall rent richting de bal. Wood rent richting de bal. Wood draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promos - ragers 2:1

52e minuut.
Hartley rent richting de bal. Zane verovert de bal door een tackle van achteren. Zane passt de bal zonder na te denken. Barnett bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnett geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Stanley probeert naar een medespeler te passen. Wood heeft problemen om de bal te vangen. Wood speelt de bal door. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Wood speelt de bal door. Hedwig is nu in balbezit. Hall onderschept slim de pass. Wood rent richting de bal. Wood haalt uit met een fantastische trap. Turner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Wood is nu in balbezit. Wood met een sublieme pass. Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood is nu in balbezit. Wood schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Hedwig geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kirk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wood bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedwig verovert de bal door een tackle van achteren. Wood rent richting de bal. Hall rent richting de bal. Hall draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promos 58%, ragers 42%.
Promos - ragers 2:1