Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
hammad malik bercelona messe
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
John bereikt de bal nog maar net als eerste. Darney verovert de bal door een tackle van achteren. Holah bereikt de bal nog maar net als eerste. Darney is nu in balbezit. Darney schiet op doel. Wood probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Kauffeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kauffeld geeft een hoge lob. Holah kopt de bal weg. Prescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Prescott draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
hammad malik - bercelona messe 0:1

24e minuut.
Holah rent richting de bal. Turnbull verovert de bal door een tackle van achteren. Darney met een sublieme pass. John rent richting de bal. John geeft een lange en hoge pass. Marsh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Turnbull kopt de bal weg. Mulligan is nu in balbezit. Holah verovert de bal door een tackle van achteren. Prescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Prescott haalt uit met een fantastische trap. Wood probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hammad malik 48%, bercelona messe 52%.
hammad malik - bercelona messe 0:1

83e minuut.
Holah verovert de bal door een tackle van achteren. Holah passt de bal met de wreef. Prescott rent richting de bal. Prescott schiet op doel. Correia probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: hammad malik 50%, bercelona messe 50%.
hammad malik - bercelona messe 0:1