Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Potok Pszczółki Iskra Brzączowice.
451 Tactiek ISKRA
51% Balbezit 49%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.6 gemiddelde waardering 52.1
adequate Schieten very good
adequate Passen good
solid Verdedigen solid


9e minuut.
Briteiros passt de bal in één keer door. Kermes rent richting de bal. Kermes probeert naar een medespeler te passen. Janićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Janićević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Aguilera rent richting de bal. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Robin rent richting de bal. Robin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Potok Pszczółki - Iskra Brzączowice. 0:1

40e minuut.
Zych speelt de bal door. Kobierzyński is nu in balbezit. Aguilera begaat een overtreding. Aguilera krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Ględała geeft een lange en hoge pass. Masalov speelt de bal door. Klungelig pakt Szentmiklósi de bal. Szentmiklósi draait met de bal, schiet en ... Oleszko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Potok Pszczółki - Iskra Brzączowice. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potok Pszczółki 56%, Iskra Brzączowice. 44%.
Potok Pszczółki - Iskra Brzączowice. 0:2

47e minuut.
Zych rent richting de bal. Kjærgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Kjærgaard passt de bal in één keer door. Winzenried is nu in balbezit. Winzenried probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kjærgaard probeert naar een medespeler te passen. Bormetti geeft de bal voor. Robin rent richting de bal. Robin schiet op doel. Oleszko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Potok Pszczółki - Iskra Brzączowice. 0:3

64e minuut.
Kusideł onderschept slim de pass. Kusideł geeft een hoge lob. Podgórski onderschept slim de pass. Szentmiklósi rent richting de bal. Szentmiklósi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Orbitek probeert naar een medespeler te passen. Robin rent richting de bal. Szentmiklósi is nu in balbezit. Robin is nu in balbezit. Robin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Belodedici onderschept slim de pass. Belodedici geeft een lange en hoge pass. Robin kopt de bal weg. Szentmiklósi rent richting de bal. Szentmiklósi schiet op doel. Oleszko bokst de bal weg.

72e minuut.
Janićević kopt de bal weg. Masalov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Briteiros zijn tegenspeler op de grond. Briteiros krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Janićević haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Belodedici de bal onder controle te krijgen. Kobierzyński rent richting de bal. Kobierzyński geeft een lange en hoge pass. Janićević krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Podgórski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Janus komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Simas Luciano geeft een hoge lob. Inworp. Bormetti met een snelle inworp. Masalov is nu in balbezit. Masalov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Orbitek passt de bal zonder na te denken. Kjærgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Masalov is nu in balbezit. Robin bereikt de bal nog maar net als eerste. Robin draait met de bal, schiet en ... Oleszko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szentmiklósi heeft problemen om de bal te vangen. Szentmiklósi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Potok Pszczółki 67%, Iskra Brzączowice. 33%.
Potok Pszczółki - Iskra Brzączowice. 0:3