Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:21
  • Competitiewedstrijd: Liga V.002
  • Stadion: Proton KS Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4079
Kanonierzy Rogala Radomianka 1994 Radom
rogal Tactiek RR1
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 31.5
excellent Schieten average
average Passen weak
very good Verdedigen average


4e minuut.
Żółkowski onderschept slim de pass. Żółkowski geeft een lange en hoge pass. Şuteu met een sublieme pass. Hulán bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Şuteu passt de bal in één keer door. Şipoş is nu in balbezit. Şipoş passt de bal in één keer door. Braine rent richting de bal. Braine geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonierzy Rogala - Radomianka 1994 Radom 1:0

10e minuut.
Papageorgopoulos passt de bal zonder na te denken. Grimm geeft de bal voor. Şuteu rent richting de bal. Şuteu draait met de bal, schiet en ... Rybacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonierzy Rogala - Radomianka 1994 Radom 2:0

21e minuut.
Sierściuch geeft een lange en hoge pass. Boumedienne kopt de bal weg. Krzymiński probeert de bal aan de voet te houden. Hulán is nu in balbezit. Hulán haalt uit met een fantastische trap. Rybacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Klungelig pakt Şuteu de bal. Şuteu passt de bal in één keer door. Hulán bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulán haalt uit met een fantastische trap. Rybacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonierzy Rogala - Radomianka 1994 Radom 3:0

29e minuut.
Şipoş met een sublieme pass. Klungelig pakt Braine de bal. Braine passt de bal met de wreef. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu schiet op doel. Rybacki bokst de bal weg. Hulán rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Braine verovert de bal door een tackle van achteren. Braine passt de bal met de wreef. Hulán bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Braine kopt de bal weg. Klungelig pakt Şuteu de bal. Şuteu passt de bal in één keer door. Hulán bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulán schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Boumedienne bereikt de bal nog maar net als eerste. Braine verovert de bal door een tackle van achteren. Braine probeert naar een medespeler te passen. Hulán is nu in balbezit. Hulán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonierzy Rogala - Radomianka 1994 Radom 4:0

42e minuut.
Żółkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Braine met een sublieme pass. Şuteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulán is nu in balbezit. Hulán schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanonierzy Rogala 34%, Radomianka 1994 Radom 66%.
Kanonierzy Rogala - Radomianka 1994 Radom 4:0

50e minuut.
Pocilauskas geeft een hoge lob. Inworp. Żółkowski met de inworp. Braine bereikt de bal nog maar net als eerste. Braine geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Şipoş verovert de bal door een tackle van achteren. Şipoş probeert naar een medespeler te passen. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu haalt uit met een fantastische trap. Rybacki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonierzy Rogala - Radomianka 1994 Radom 5:0

58e minuut.
Na een snelle pass probeert Schnöring de bal onder controle te krijgen. Sierściuch is nu in balbezit. Sierściuch speelt de bal door. Şuteu rent richting de bal. Şuteu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sierściuch probeert naar een medespeler te passen. Hulán rent richting de bal. Hulán passt de bal in één keer door. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Grimm bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński begaat een overtreding. Grimm raakt geblesseerd tijdens het duel. Di Nardo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hulán rent richting de bal. Hulán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Şipoş passt de bal met de wreef. Braine heeft problemen om de bal te vangen. Braine passt de bal zonder na te denken. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rybacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Grimm geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ardeleanu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzymiński rent richting de bal. Krzymiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Şipoş speelt de bal door. Braine heeft problemen om de bal te vangen. Braine probeert naar een medespeler te passen. Şuteu is nu in balbezit. Şuteu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş geeft de bal voor. Klungelig pakt Şuteu de bal. Şuteu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kanonierzy Rogala - Radomianka 1994 Radom 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kanonierzy Rogala 38%, Radomianka 1994 Radom 62%.
Kanonierzy Rogala - Radomianka 1994 Radom 6:0