Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Radomianka 1994 Radom Postapokaliptyczna Dystopia
RR1 Tactiek taktyka_nr1
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 49.8
adequate Schieten good
poor Passen very good
average Verdedigen good


8e minuut.
Jajszczok is nu in balbezit. Barresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barresi passt de bal met de wreef. Bajski is nu in balbezit. Bajski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomianka 1994 Radom - Postapokaliptyczna Dystopia 0:1

10e minuut.
Jajszczok rent richting de bal. Jajszczok passt de bal in één keer door. Pruban kan de bal niet met de borst controleren. Pruban probeert naar een medespeler te passen. Bajski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomianka 1994 Radom - Postapokaliptyczna Dystopia 0:2

13e minuut.
Tournas probeert naar een medespeler te passen. Barresi is nu in balbezit. Krzymiński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Barresi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Luban wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Barresi speelt de bal door. Jajszczok is nu in balbezit. Boumedienne is nu in balbezit. Jajszczok onderschept slim de pass. Jajszczok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Pocilauskas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pruban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jajszczok is nu in balbezit. Jajszczok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Bajski passt de bal met de wreef. Kubowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubowicz geeft de bal voor. Jajszczok rent richting de bal. Jajszczok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Barresi passt de bal met de wreef. Kubowicz rent richting de bal. Kubowicz geeft een hoge lob. Daar is Boumedienne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rybacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomianka 1994 Radom - Postapokaliptyczna Dystopia 0:3

39e minuut.
Krzymiński kopt de bal weg. Luban probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pruban de bal. Pruban geeft een hoge lob. Bajski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomianka 1994 Radom - Postapokaliptyczna Dystopia 0:4

42e minuut.
Maciejczak onderschept slim de pass. Maciejczak geeft de bal voor. Bajski rent richting de bal. Bajski draait met de bal, schiet en ... Rybacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Daar is Bajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barresi rent richting de bal. Barresi probeert naar een medespeler te passen. Jajszczok rent richting de bal. Jajszczok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radomianka 1994 Radom 63%, Postapokaliptyczna Dystopia 37%.
Radomianka 1994 Radom - Postapokaliptyczna Dystopia 0:4

50e minuut.
Jajszczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Boumedienne rent richting de bal. Barresi onderschept slim de pass. Barresi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Bajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajski draait met de bal, schiet en ... Boumedienne probeert de bal aan de voet te houden. Jajszczok is nu in balbezit. Jajszczok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Barresi controleert de bal met de borst. Kubowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubowicz passt de bal in één keer door. Barresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barresi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Kubowicz probeert naar een medespeler te passen. Barresi is nu in balbezit. Barresi passt de bal in één keer door. Bajski is nu in balbezit. Bajski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Maciejczak is nu in balbezit. Maciejczak geeft een hoge lob. Bajski is nu in balbezit. Barresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barresi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Rybacki trapt de bal weg van het doel. Barresi kopt de bal weg. Daar is Boumedienne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jajszczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Jajszczok schiet op doel. Rybacki bokst de bal weg.

70e minuut.
Pruban probeert naar een medespeler te passen. Jajszczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Barresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barresi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bajski rent richting de bal. Bajski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Radomianka 1994 Radom - Postapokaliptyczna Dystopia 0:5

87e minuut.
Krzymiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzymiński probeert naar een medespeler te passen. Salachna bereikt de bal nog maar net als eerste. Raponi verovert de bal door een tackle van achteren. Raponi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Radomianka 1994 Radom 69%, Postapokaliptyczna Dystopia 31%.
Radomianka 1994 Radom - Postapokaliptyczna Dystopia 0:5