Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Madrytt. FC Fizjo
523przer Tactiek po awans!
51% Balbezit 49%
26% Spel op eigen helft 74%
28 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
56.2 gemiddelde waardering 47.5
excellent Schieten adequate
solid Passen adequate
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Lindebaum geeft een lange en hoge pass. Inworp. Scherfke zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pacyna geeft een hoge lob. Pálfalvi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrytt. - FC Fizjo 1:0

11e minuut.
Pálfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozak rent richting de bal. Met opzet legt Ždánský zijn tegenspeler op de grond. Ždánský krijgt een gele kaart. Kozak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pálfalvi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrytt. - FC Fizjo 2:0

19e minuut.
Pálfalvi is nu in balbezit. Bartczak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pálfalvi raakt geblesseerd tijdens het duel. Pálfalvi legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Hiszpański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrytt. - FC Fizjo 3:0

21e minuut.
Sgarbi is nu in balbezit. EL Nayhan onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lesizza neemt de hoekschop. Kozak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sgarbi onderschept slim de pass. Sgarbi passt de bal in één keer door. Pálfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfalvi haalt uit met een fantastische trap. Hiszpański maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Laps kopt de bal weg. Lesizza probeert de bal aan de voet te houden. EL Nayhan speelt de bal door. Pacyna geeft de bal voor. Pálfalvi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Sgarbi probeert naar een medespeler te passen. Lesizza rent richting de bal. Lesizza geeft een lange en hoge pass. Pálfalvi springt en kopt de bal. Hiszpański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrytt. - FC Fizjo 4:0

38e minuut.
Inworp. Valikov met de inworp. Pacyna heeft problemen om de bal te vangen. Pacyna speelt de bal door. Lesizza geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lesizza met de inworp. Pacyna rent richting de bal. Pacyna geeft een hoge lob. Pálfalvi springt en kopt de bal. Hiszpański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gleenewinkel met een sublieme pass. Sgarbi is nu in balbezit. Sgarbi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrytt. - FC Fizjo 5:0

44e minuut.
Lesizza kopt de bal weg. Sgarbi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sgarbi passt de bal zonder na te denken. Pálfalvi is nu in balbezit. Pálfalvi draait met de bal, schiet en ... Hiszpański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrytt. 25%, FC Fizjo 75%.
Real Madrytt. - FC Fizjo 5:0

46e minuut.
Sermeter komt het veld opgelopen. Tovar komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Bartczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartczak geeft een hoge lob. Pacyna probeert naar een medespeler te passen. Kozak is nu in balbezit. Kozak schiet op doel. Hiszpański bokst de bal weg.

50e minuut.
Lesizza geeft de bal voor. Sermeter kopt de bal weg. Bartczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pálfalvi is nu in balbezit. Pálfalvi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kozak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Lesizza is nu in balbezit. Lesizza passt de bal zonder na te denken. Daar is Sermeter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sermeter schiet op doel. Hiszpański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrytt. - FC Fizjo 6:0

60e minuut.
Lesizza geeft een hoge lob. Gleenewinkel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ritto kopt de bal weg. Ždánský bereikt de bal nog maar net als eerste. Ždánský schiet op doel. Hüseynzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Avalishvili probeert de bal aan de voet te houden. Valikov is nu in balbezit. Kierski verovert de bal door een tackle van achteren. Kierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrytt. - FC Fizjo 6:1

65e minuut.
Sermeter bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfalvi rent richting de bal. Sermeter is nu in balbezit. Pálfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfalvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrytt. - FC Fizjo 7:1

67e minuut.
Scherfke verovert de bal door een tackle van achteren. Valikov rent richting de bal. Valikov passt de bal in één keer door. Kozak is nu in balbezit. Kozak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kozak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrytt. - FC Fizjo 8:1

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tovar met de inworp. Lesizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesizza geeft een lange en hoge pass. Pálfalvi springt en kopt de bal. Hiszpański bokst de bal weg. Bartczak is nu in balbezit. Kozak onderschept slim de pass. Kozak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Madrytt. - FC Fizjo 9:1

75e minuut.
EL Nayhan bereikt de bal nog maar net als eerste. EL Nayhan passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Bartczak de bal onder controle te krijgen. Pálfalvi is nu in balbezit. Pálfalvi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Onório met een snelle inworp. Lesizza rent richting de bal. Lesizza speelt de bal door. Pálfalvi heeft problemen om de bal te vangen. Pálfalvi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sermeter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sermeter haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Madrytt. 27%, FC Fizjo 73%.
Real Madrytt. - FC Fizjo 9:1