Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ZAKRZOW WROCLAW Karambol Świdnik
liga mistrzow Tactiek Q
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 32.3
goed Schieten redelijk
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen goed


9e minuut.
Rinaudi rent richting de bal. Huber tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rinaudi raakt geblesseerd tijdens het duel. Cizmă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Araqelyan heeft problemen om de bal te vangen. Rinaudi is nu in balbezit. Rinaudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZAKRZOW WROCLAW - Karambol Świdnik 1:0

12e minuut.
Ciobotaru geeft een lange en hoge pass. Sánchez Parrilla probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Meio Kilo de bal. Cuerdo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuerdo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano passt de bal zonder na te denken. Rinaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaudi schiet op doel. Cabaço werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZAKRZOW WROCLAW - Karambol Świdnik 2:0

17e minuut.
Puźniak passt de bal zonder na te denken. Filippou bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippou haalt uit met een fantastische trap. Huber probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZAKRZOW WROCLAW - Karambol Świdnik 3:0

21e minuut.
Cabaço met een harde bal richting middenveld. Cizmă bereikt de bal nog maar net als eerste. Puźniak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cizmă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cizmă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rinaudi rent richting de bal. Rinaudi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZAKRZOW WROCLAW - Karambol Świdnik 4:0

27e minuut.
Rafael passt de bal met de wreef. Castellano is nu in balbezit. Castellano passt de bal in één keer door. Rinaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZAKRZOW WROCLAW - Karambol Świdnik 5:0

29e minuut.
Meio Kilo passt de bal zonder na te denken. Castellano is nu in balbezit. Castellano passt de bal zonder na te denken. Rinaudi rent richting de bal. Rinaudi draait met de bal, schiet en ... Cabaço verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Rafael verovert de bal door een tackle van achteren. Rafael passt de bal met de wreef. Rinaudi probeert naar een medespeler te passen. Meio Kilo rent richting de bal. Meio Kilo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ołtarzewski met een sublieme pass. Sánchez Parrilla speelt de bal door. Bellofiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Filippou verovert de bal door een tackle van achteren. Filippou schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Castellano is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Huber ... Strafschop! Huber krijgt een gele kaart. Castellano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rinaudi neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cabaço verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZAKRZOW WROCLAW - Karambol Świdnik 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ZAKRZOW WROCLAW 24%, Karambol Świdnik 76%.
FC ZAKRZOW WROCLAW - Karambol Świdnik 6:0

47e minuut.
Sánchez Parrilla kopt de bal weg. Castellano is nu in balbezit. Castellano geeft de bal voor. Klungelig pakt Rinaudi de bal. Rinaudi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZAKRZOW WROCLAW - Karambol Świdnik 7:0

60e minuut.
Cizmă onderschept slim de pass. Cizmă met een sublieme pass. Filippou rent richting de bal. Filippou haalt uit met een fantastische trap. Cabaço werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZAKRZOW WROCLAW - Karambol Świdnik 8:0

66e minuut.
Cizmă passt de bal in één keer door. Rinaudi rent richting de bal. Ciobotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Castellano verovert de bal door een tackle van achteren. Castellano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Castellano passt de bal met de wreef. Rafael rent richting de bal. Rafael met een sublieme pass. Rinaudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rinaudi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Doeltrap. Bartus komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Doeltrap. Byrdy komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Nedelescu kopt de bal weg. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Byrdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ZAKRZOW WROCLAW - Karambol Świdnik 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ZAKRZOW WROCLAW 23%, Karambol Świdnik 77%.
FC ZAKRZOW WROCLAW - Karambol Świdnik 9:0