Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 20:24
  • Competitiewedstrijd: Liga V.003
  • Stadion: FC Górne Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 4310
FC Górne Karambol Świdnik
tak532 Tactiek Q
50% Balbezit 50%
30% Spel op eigen helft 70%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 32.4
solid Schieten good
adequate Passen weak
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Zsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachacz rent richting de bal. Zachacz draait met de bal, schiet en ... Cabaço maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Araqelyan probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Araqelyan passt de bal zonder na te denken. Bernal is nu in balbezit. Wujec onderschept slim de pass. Wujec geeft de bal voor. Zachacz springt en kopt de bal. Cabaço verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zsák is nu in balbezit. Zsák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górne - Karambol Świdnik 1:0

11e minuut.
Bolanowski onderschept slim de pass. Wujec verovert de bal door een tackle van achteren. Wujec probeert naar een medespeler te passen. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Nedelescu onderschept slim de pass. Nedelescu met een sublieme pass. Aguilar is nu in balbezit. Aguilar schiet op doel. Zachacz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Nedelescu heeft problemen om de bal te vangen. Nedelescu met een sublieme pass. Zachacz rent richting de bal. Zachacz haalt uit met een fantastische trap. Cabaço probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górne - Karambol Świdnik 2:0

35e minuut.
Richetta trapt de bal weg. Zachacz kopt de bal weg. Daar is Araqelyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zsák is nu in balbezit. Zsák draait met de bal, schiet en ... Cabaço bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Górne 32%, Karambol Świdnik 68%.
FC Górne - Karambol Świdnik 2:0

53e minuut.
Aguilar met de inworp. Zsák rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Bolanowski ... Strafschop! Bolanowski krijgt een gele kaart. Zsák raakt geblesseerd tijdens het duel. Zsák zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Wujec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wujec passt de bal zonder na te denken. Araqelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zsák verovert de bal door een tackle van achteren. Zsák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Furtado is nu in balbezit. Furtado geeft de bal voor. Klungelig pakt Ciobotaru de bal. Zsák is nu in balbezit. Zsák haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zsák rent richting de bal. Zsák speelt de bal door. Wujec heeft problemen om de bal te vangen. Wujec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górne - Karambol Świdnik 3:0

64e minuut.
Posanow zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zanello probeert de bal met de borst te controleren. Nedelescu probeert naar een medespeler te passen. Zsák rent richting de bal. Zsák draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bolanowski rent richting de bal. Bolanowski passt de bal in één keer door. Chi Lun geeft een hoge lob. Zsák rent richting de bal. Zsák haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Doeltrap. Tschuor komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Israely verovert de bal door een tackle van achteren. Chi Lun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chi Lun geeft een hoge lob. Zsák rent richting de bal. Zsák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fišár komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Israely is nu in balbezit. Chi Lun met een sublieme pass. Zsák rent richting de bal. Zsák haalt uit met een fantastische trap. Cabaço maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górne - Karambol Świdnik 4:0

84e minuut.
Tschuor speelt de bal door. Azpilikueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fišár onderschept slim de pass. Fišár haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Zanello kopt de bal weg. Tschuor probeert naar een medespeler te passen. Fišár rent richting de bal. Fišár schiet op doel. Cabaço maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górne - Karambol Świdnik 5:0

89e minuut.
Torbica geeft een hoge lob. Fišár kopt de bal weg. Klungelig pakt Zsák de bal. Tschuor is nu in balbezit. Tschuor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Górne 28%, Karambol Świdnik 72%.
FC Górne - Karambol Świdnik 5:0