Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:23
  • Competitiewedstrijd: Liga V.005
  • Stadion: DARK STAR Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 6416
DARK STAR FC REAL BOGUSZÓW GORCE
lol Tactiek 451
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 51.1
solid Schieten good
adequate Passen good
good Verdedigen formidable


9e minuut.
Van Dyck onderschept slim de pass. Van Dyck probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gramajo de bal. Gaytan is nu in balbezit. Gaytan schiet op doel. Skrzypczyński bokst de bal weg.

10e minuut.
Kliissepp geeft een lange en hoge pass. Gaytan kopt de bal weg. Daar is Rammelsberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Dyck is nu in balbezit. Van Dyck haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Treglia is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gaytan kopt de bal weg. Klungelig pakt Tejeda de bal. Gramajo rent richting de bal. Gramajo schiet op doel. Skrzypczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - FC REAL BOGUSZÓW GORCE 1:0

26e minuut.
Szubartowski passt de bal met de wreef. Wernli rent richting de bal. Szturc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wernli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wernli komt bij de bal en schiet. Zagordo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Vodopić geeft een lange en hoge pass. Gramajo is nu in balbezit. Van Dyck met een sublieme pass. Gaytan heeft problemen om de bal te vangen. Gaytan haalt uit met een fantastische trap. Skrzypczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARK STAR 54%, FC REAL BOGUSZÓW GORCE 46%.
DARK STAR - FC REAL BOGUSZÓW GORCE 1:0

61e minuut.
Skrzypczyński speelt de bal door. Szubartowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nøkleby zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nøkleby naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
Wernli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wernli speelt de bal door. Ciorchine is nu in balbezit. Szubartowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szubartowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Rammelsberg passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stamatoiu de bal. Kliissepp begaat een overtreding. Kliissepp krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Rammelsberg passt de bal met de wreef. Szturc probeert naar een medespeler te passen. Gaytan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaytan schiet op doel. Skrzypczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DARK STAR - FC REAL BOGUSZÓW GORCE 2:0

84e minuut.
Skrzypczyński trapt de bal weg van het doel. Szturc controleert de bal met de borst. Wernli met een sublieme pass. Szubartowski is nu in balbezit. Szubartowski haalt uit met een fantastische trap. Zagordo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Vodopić heeft problemen om de bal te vangen. Gilberg is nu in balbezit. Vodopić onderschept slim de pass. Skarbø geeft de bal voor. Daar is Zagordo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vodopić zal de hoekschop nemen. Ciorchine controleert de bal met de borst. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARK STAR 58%, FC REAL BOGUSZÓW GORCE 42%.
DARK STAR - FC REAL BOGUSZÓW GORCE 2:0