Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Podlasie Biała Podlaska krwawe bizony
rerhtr Tactiek T
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 46.1
good Schieten good
good Passen excellent
adequate Verdedigen good


10e minuut.
Lăcustă passt de bal in één keer door. Denjalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Denjalić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Azgın de bal. Azgın haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Downes rent richting de bal. Gehrig rent richting de bal. Downes bereikt de bal nog maar net als eerste. Downes geeft de bal voor. Yatmaz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie Biała Podlaska - krwawe bizony 0:1

16e minuut.
Odencovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Downes onderschept slim de pass. Downes passt de bal zonder na te denken. Gehrig is nu in balbezit. Gehrig schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Odencovas probeert naar een medespeler te passen. Fielek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fielek passt de bal met de wreef. Azgın bereikt de bal nog maar net als eerste. Azgın schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Azgın is nu in balbezit. Denjalić is nu in balbezit. Azgın rent richting de bal. Denjalić is nu in balbezit. Denjalić haalt uit met een fantastische trap. Arsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Wei rent richting de bal. Wei passt de bal zonder na te denken. Yatmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yatmaz draait met de bal, schiet en ... Klama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie Biała Podlaska - krwawe bizony 0:2

25e minuut.
Gehrig probeert naar een medespeler te passen. Daar is Downes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Downes speelt de bal door. Yatmaz rent richting de bal. Yatmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Zuojun met een harde bal richting middenveld. Fielek kopt de bal weg. Azgın is nu in balbezit. Azgın passt de bal in één keer door. Odencovas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Căliman kopt de bal weg. Downes bereikt de bal nog maar net als eerste. Downes passt de bal zonder na te denken. Gehrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gehrig draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pâslariu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Hải Khôi rent richting de bal. Hải Khôi geeft een hoge lob. Yatmaz is nu in balbezit. Yatmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Podlasie Biała Podlaska - krwawe bizony 0:3

39e minuut.
Odencovas rent richting de bal. Wei onderschept slim de pass. Wei geeft een lange en hoge pass. Yatmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yatmaz haalt uit met een fantastische trap. Pâslariu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Zuojun geeft een hoge lob. Inworp. Hải Khôi met een snelle inworp. Gehrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gehrig geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Elvira speelt de bal door. Odencovas rent richting de bal. Odencovas speelt de bal door. Denjalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Denjalić draait met de bal, schiet en ... Arsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podlasie Biała Podlaska 59%, krwawe bizony 41%.
Podlasie Biała Podlaska - krwawe bizony 0:3

55e minuut.
Tostowski kopt de bal weg. Daar is Elvira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuojun is nu in balbezit. Downes verovert de bal door een tackle van achteren. Downes haalt uit met een fantastische trap. Pâslariu bokst de bal weg.

57e minuut.
Arsoy met een harde bal richting middenveld. Odencovas kopt de bal weg. Daar is Lăcustă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lăcustă geeft de bal voor. Denjalić springt en kopt de bal. Arsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Downes passt de bal zonder na te denken. Daar is Gehrig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elvira verovert de bal door een tackle van achteren. Downes rent richting de bal. Downes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pâslariu trapt de bal weg van het doel. Fielek kopt de bal weg. Azgın rent richting de bal. Azgın haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Tostowski geeft de bal voor. Denjalić is nu in balbezit. Denjalić passt de bal met de wreef. Azgın rent richting de bal. Azgın schiet op doel. Arsoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Inworp. Matusik komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Dallos geeft een lange en hoge pass. Daar is Gehrig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fielek geeft een hoge lob. Denjalić rent richting de bal. Denjalić schiet op doel. Arsoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Doeltrap. Nərimanov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podlasie Biała Podlaska 44%, krwawe bizony 56%.
Podlasie Biała Podlaska - krwawe bizony 0:3