Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventino FC Orzeł Galewice Young
4-1-3-2 Tactiek position 3
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
3 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.2 gemiddelde waardering 43.8
weak Schieten solid
adequate Passen good
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Yeniyemiş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Meeuws de bal. Meeuws probeert naar een medespeler te passen. Baygır bereikt de bal nog maar net als eerste. Baygır haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventino FC - Orzeł Galewice Young 0:1

6e minuut.
Antoniak geeft een hoge lob. Meeuws bereikt de bal nog maar net als eerste. Meeuws met een sublieme pass. Baygır is nu in balbezit. Baygır haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Antoniak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uliczka met een snelle inworp. Guirado geeft een lange en hoge pass. Legnani krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurczewski met een snelle inworp. Meeuws geeft een lange en hoge pass. Daar is Baygır, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baygır haalt uit met een fantastische trap. Brůha verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventino FC 57%, Orzeł Galewice Young 43%.
Juventino FC - Orzeł Galewice Young 0:1

46e minuut.
Kurczewski rent richting de bal. Kurczewski geeft de bal voor. Arapuca is nu in balbezit. Meeuws verovert de bal door een tackle van achteren. Meeuws haalt uit met een fantastische trap. Brůha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Mattos de bal. Pillai rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventino FC - Orzeł Galewice Young 0:2

51e minuut.
Yeniyemiş probeert de bal aan de voet te houden. Meeuws met een sublieme pass. Arapuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos onderschept slim de pass. Mattos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Đuričić komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Yeniyemiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeniyemiş geeft een hoge lob. Inworp. Saur met een snelle inworp. Pizzagalli geeft een lange en hoge pass. Sudanês probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Eeken is nu in balbezit. Eeken schiet op doel. Sudanês maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventino FC - Orzeł Galewice Young 1:2

72e minuut.
Meeuws geeft de bal voor. Mattos is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meeuws zal de hoekschop nemen. Daar is Mattos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Yeniyemiş passt de bal met de wreef. Meeuws rent richting de bal. Meeuws passt de bal met de wreef. Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Meeuws met een sublieme pass. Baygır is nu in balbezit. Baygır speelt de bal door. Mattos is nu in balbezit. Mattos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventino FC 42%, Orzeł Galewice Young 58%.
Juventino FC - Orzeł Galewice Young 1:2