Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:22
  • Competitiewedstrijd: Liga V.008
  • Stadion: F.C KoKoN Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 15000
F.C KoKoN LKS Dunajec Zbylitowska Góra
Łebałęęęę Tactiek V Liga
48% Balbezit 52%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 50.2
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Śliwka met een harde bal richting middenveld. Bačkora kopt de bal weg. Wyczesany is nu in balbezit. Wyczesany schiet op doel. Śliwka probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Starzec rent richting de bal. Gänicke bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec maakt een afschuwelijke overtreding. Gänicke roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gänicke kan niet meer verder spelen. Geels komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Klungelig pakt Arauag de bal. Arauag geeft een lange en hoge pass. Starzec kopt de bal weg. Wyczesany is nu in balbezit. Wyczesany draait met de bal, schiet en ... Śliwka bokst de bal weg.

30e minuut.
Saharov rent richting de bal. Pezzato met een sublieme pass. Brauer kan de bal niet met de borst controleren. Starzec is nu in balbezit. Starzec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna passt de bal met de wreef. Arauag rent richting de bal. Arauag geeft een hoge lob. Saharov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Wardana met de inworp. Koryzna bereikt de bal nog maar net als eerste. Koryzna speelt de bal door. Starzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Starzec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Brauer heeft problemen om de bal te vangen. Arauag is nu in balbezit. Arauag speelt de bal door. Wyczesany kan de bal niet met de borst controleren. Wyczesany haalt uit met een fantastische trap. Śliwka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C KoKoN 60%, LKS Dunajec Zbylitowska Góra 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C KoKoN - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:0

55e minuut.
Wardana rent richting de bal. Wardana geeft een hoge lob. Starzec kopt de bal weg. Saharov heeft problemen om de bal te vangen. Saharov haalt uit met een fantastische trap. Śliwka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Amiryan heeft problemen om de bal te vangen. Saharov is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KoKoN - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:1

61e minuut.
Koryzna met een sublieme pass. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany probeert naar een medespeler te passen. Daar is Amiryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyczesany geeft een lange en hoge pass. Śliwka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KoKoN - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:2

63e minuut.
Inworp. Arauag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koryzna geeft een lange en hoge pass. Saharov springt en kopt de bal. Śliwka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KoKoN - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:3

67e minuut.
Koryzna is nu in balbezit. Koryzna speelt de bal door. Wyczesany is nu in balbezit. Starzec rent richting de bal. Starzec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Garré rent richting de bal. Saharov verovert de bal door een tackle van achteren. Saharov passt de bal zonder na te denken. Starzec is nu in balbezit. Starzec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Koryzna rent richting de bal. Koryzna speelt de bal door. Arauag heeft problemen om de bal te vangen. Arauag geeft de bal voor. Śliwka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C KoKoN - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:4

81e minuut.
Pezzato kopt de bal weg. Daar is Koryzna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koryzna passt de bal met de wreef. Wyczesany rent richting de bal. Wyczesany geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Wardana rent richting de bal. Wardana geeft een hoge lob. Saharov kopt de bal weg. Starzec rent richting de bal. Starzec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C KoKoN 72%, LKS Dunajec Zbylitowska Góra 28%.
F.C KoKoN - LKS Dunajec Zbylitowska Góra 0:4