Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:22
  • Competitiewedstrijd: Liga V.008
  • Stadion: Fc Barany Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6009
Fc Barany Papryka Grabowska Wola
pocisk Tactiek Druga taksa
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 30.3
solid Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Lundemand geeft een hoge lob. Lenkiewicz kopt de bal weg. Daar is Pijanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pijanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Barany - Papryka Grabowska Wola 1:0

5e minuut.
Ślęczka passt de bal zonder na te denken. Wach heeft problemen om de bal te vangen. Skuczyński is nu in balbezit. Pijanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pijanowski draait met de bal, schiet en ... Jasper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kłos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Vázquez Veiga onderschept slim de pass. Vázquez Veiga passt de bal zonder na te denken. Kłos rent richting de bal. Kłos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Barany - Papryka Grabowska Wola 2:0

19e minuut.
la Koning zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lenkiewicz is nu in balbezit. Lenkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Pijanowski rent richting de bal. Pijanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Barany - Papryka Grabowska Wola 3:0

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. la Koning zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lenkiewicz is nu in balbezit. Lenkiewicz geeft de bal voor. Pijanowski krijgt zijn hoofd ertegen. Jasper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Lenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skuczyński begaat een overtreding. Lenkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Lundemand zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kłos probeert de bal met de borst te controleren. Pijanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijanowski haalt uit met een fantastische trap. Jasper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Barany - Papryka Grabowska Wola 4:0

31e minuut.
Vázquez Veiga rent richting de bal. Basałaj onderschept slim de pass. Lopes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lopes is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

32e minuut.
Pęczak probeert naar een medespeler te passen. Wiejowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski passt de bal zonder na te denken. Basałaj rent richting de bal. Basałaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Barany - Papryka Grabowska Wola 4:1

41e minuut.
la Koning probeert naar een medespeler te passen. Lenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Potrzebowski zijn tegenspeler op de grond. Potrzebowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Barany 38%, Papryka Grabowska Wola 62%.
Fc Barany - Papryka Grabowska Wola 4:1

50e minuut.
Tenorio geeft een lange en hoge pass. Kłos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłos passt de bal zonder na te denken. Pijanowski rent richting de bal. Pijanowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lenkiewicz rent richting de bal. Lenkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Barany - Papryka Grabowska Wola 5:1

51e minuut.
Ślęczka heeft problemen om de bal te vangen. Wach bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lenkiewicz krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Skuczyński speelt de bal door. la Koning bereikt de bal nog maar net als eerste. la Koning passt de bal met de wreef. Pijanowski is nu in balbezit. Pijanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lundemand met een snelle inworp. Vázquez Veiga speelt de bal door. Pijanowski is nu in balbezit. Pijanowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
la Koning passt de bal in één keer door. Kłos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kłos passt de bal met de wreef. Lenkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Barany 54%, Papryka Grabowska Wola 46%.
Fc Barany - Papryka Grabowska Wola 5:1