Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zdradzieckie Mordeczki F.C KoKoN
Atak Tactiek Łebałęęęę
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
17 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 44.7
solid Schieten good
solid Passen adequate
good Verdedigen very good


3e minuut.
Lenczewski met een sublieme pass. Maciaszczyk is nu in balbezit. Maciaszczyk speelt de bal door. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ... Śliwka bokst de bal weg.

15e minuut.
Kukrika speelt de bal door. Gierbulewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pezzato. Gierbulewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Torres komt bij de bal en schiet. Śliwka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Kudziel trapt de bal weg. Lenczewski kopt de bal weg. Maciaszczyk speelt de bal door. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Afilipoaiei verovert de bal door een tackle van achteren. Afilipoaiei passt de bal in één keer door. Sigurgeirsson rent richting de bal. Sigurgeirsson geeft een lange en hoge pass. Samica springt en kopt de bal. Kudziel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Mądzielewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zdradzieckie Mordeczki - F.C KoKoN 0:1

26e minuut.
Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ... Amiryan probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lenczewski neemt de hoekschop. Gołembiowski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Pluciński geeft een lange en hoge pass. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz speelt de bal door. Maciaszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciaszczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Amiryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gołembiowski rent richting de bal. Gołembiowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Gierbulewicz de bal. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zdradzieckie Mordeczki - F.C KoKoN 1:1

33e minuut.
Gołembiowski rent richting de bal. Gołembiowski met een sublieme pass. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ... Śliwka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zdradzieckie Mordeczki 44%, F.C KoKoN 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zdradzieckie Mordeczki - F.C KoKoN 1:1

68e minuut.
Torres rent richting de bal. Torres geeft een hoge lob. Gołembiowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołembiowski schiet op doel. Śliwka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zdradzieckie Mordeczki - F.C KoKoN 2:1

78e minuut.
Bogdan passt de bal in één keer door. Sigurgeirsson is nu in balbezit. Sigurgeirsson probeert naar een medespeler te passen. Bogdan rent richting de bal. Bogdan geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Torres is nu in balbezit. Torres passt de bal in één keer door. Lenczewski met een sublieme pass. Maciaszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Maciaszczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Inworp. Brauer met de inworp. Kobalak is nu in balbezit. Kobalak geeft een lange en hoge pass. Samica springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kudziel met een harde bal richting middenveld. Maciaszczyk kopt de bal weg. Garré heeft problemen om de bal te vangen. Gołembiowski rent richting de bal. Gołembiowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zdradzieckie Mordeczki 53%, F.C KoKoN 47%.
Zdradzieckie Mordeczki - F.C KoKoN 2:1