Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Papryka Grabowska Wola AZ Gdynia
Druga taksa Tactiek AZ Gdynia
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 44.3
weak Schieten solid
weak Passen solid
poor Verdedigen average


2e minuut.
Zečević haalt uit met een fantastische trap. Hruszowiec speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Iosifelis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zečević maakt een snoekduik en kopt de bal. Jasper bokst de bal weg.

7e minuut.
Gołębiewski passt de bal zonder na te denken. Kapsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa draait met de bal, schiet en ... Zečević rent richting de bal. Zečević haalt uit met een fantastische trap. Jasper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Papryka Grabowska Wola - AZ Gdynia 0:1

10e minuut.
Zečević haalt uit met een fantastische trap. Kocur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pęczak rent richting de bal. Kapsa is nu in balbezit. Kapsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pęczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Drągowski is nu in balbezit. Kapsa met een sublieme pass. Zečević bereikt de bal nog maar net als eerste. Zečević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Gołębiewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Zečević de bal. Kapsa rent richting de bal. Kapsa draait met de bal, schiet en ... Jasper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Papryka Grabowska Wola - AZ Gdynia 0:2

29e minuut.
Kapsa passt de bal in één keer door. Gołębiewski heeft problemen om de bal te vangen. Gołębiewski passt de bal zonder na te denken. Zečević is nu in balbezit. Zečević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Papryka Grabowska Wola - AZ Gdynia 0:3

38e minuut.
Jedynak rent richting de bal. Jedynak passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Gołębiewski de bal onder controle te krijgen. Zečević rent richting de bal. Zečević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Gołębiewski met de inworp. Kapsa rent richting de bal. Kapsa probeert naar een medespeler te passen. Zečević rent richting de bal. Zečević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papryka Grabowska Wola 80%, AZ Gdynia 20%.
Papryka Grabowska Wola - AZ Gdynia 0:3

48e minuut.
Pęczak speelt de bal door. Gołębiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołębiewski met een sublieme pass. Daar is Zečević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zečević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kapsa met een sublieme pass. Gołębiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołębiewski met een sublieme pass. Zečević bereikt de bal nog maar net als eerste. Zečević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Iosifelis is nu in balbezit. Iosifelis passt de bal in één keer door. Zečević rent richting de bal. Kapsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa draait met de bal, schiet en ... Jasper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Kapsa probeert naar een medespeler te passen. Gołębiewski is nu in balbezit. Gołębiewski passt de bal zonder na te denken. Zečević rent richting de bal. Zečević draait met de bal, schiet en ... Jasper bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Guścin geeft een hoge lob. Iosifelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Iosifelis met een sublieme pass. Kapsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Potrzebowski geeft de bal voor. Inworp. Gołębiewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapsa is nu in balbezit. Kapsa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gołębiewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kapsa speelt de bal door. Zečević is nu in balbezit. Zečević haalt uit met een fantastische trap. Jasper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Zečević kopt de bal weg. Kapsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa passt de bal in één keer door. Gołębiewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gołębiewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kocur heeft problemen om de bal te vangen. Kapsa is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gołębiewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kapsa kopt de bal weg. Zečević bereikt de bal nog maar net als eerste. Zečević haalt uit met een fantastische trap. Jasper bokst de bal weg.

80e minuut.
Doeltrap. Kocur trapt de bal weg. Daar is Gołębiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zečević bereikt de bal nog maar net als eerste. Zečević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Papryka Grabowska Wola - AZ Gdynia 0:4

82e minuut.
Jedynak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potrzebowski geeft de bal voor. Viheri speelt de bal door. Zečević bereikt de bal nog maar net als eerste. Zečević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Gołębiewski is nu in balbezit. Gołębiewski passt de bal in één keer door. Kapsa geeft een hoge lob. Zečević is nu in balbezit. Zečević schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Iosifelis passt de bal in één keer door. Zečević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa is nu in balbezit. Kapsa draait met de bal, schiet en ... Jasper probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Szotyori bereikt de bal nog maar net als eerste. Gołębiewski probeert naar een medespeler te passen. Zečević rent richting de bal. Zečević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Papryka Grabowska Wola - AZ Gdynia 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papryka Grabowska Wola 85%, AZ Gdynia 15%.
Papryka Grabowska Wola - AZ Gdynia 0:5