Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:22
  • Competitiewedstrijd: Liga V.009
  • Stadion: Hirek Team Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 20505
WTJ Pomiechowskie Rozpylacze
ByM Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
18 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 39.4
uitstekend Schieten matig
matig Passen matig
matig Verdedigen redelijk


5e minuut.
Yáñez speelt de bal door. Łoziński probeert naar een medespeler te passen. Wieszczycki met een sublieme pass. Masmoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Masmoudi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Injac kan de bal niet met de borst controleren. Masmoudi rent richting de bal. Masmoudi speelt de bal door. Wieszczycki rent richting de bal. Wieszczycki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bordaberry rent richting de bal. Kistler geeft de bal voor. Klungelig pakt Masmoudi de bal. Masmoudi haalt uit met een fantastische trap. Ognyanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WTJ - Pomiechowskie Rozpylacze 1:0

30e minuut.
Kistler passt de bal zonder na te denken. Huck geeft de bal voor. Bordaberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaberry heeft problemen om de bal te vangen. Bordaberry haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Voltolina is nu in balbezit. Sikawa verovert de bal door een tackle van achteren. Sikawa speelt de bal door. Masmoudi is nu in balbezit. Masmoudi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Ognyanov speelt de bal door. Ömeroğlu kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Badana de bal onder controle te krijgen. Bordaberry rent richting de bal. Bordaberry schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Łoziński kopt de bal weg. Daar is Bordaberry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ömeroğlu is nu in balbezit. Bordaberry rent richting de bal. Bordaberry draait met de bal, schiet en ... Otava probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WTJ 51%, Pomiechowskie Rozpylacze 49%.
WTJ - Pomiechowskie Rozpylacze 1:0

53e minuut.
Łoziński passt de bal in één keer door. Daar is Wieszczycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieszczycki probeert naar een medespeler te passen. Masmoudi is nu in balbezit. Masmoudi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WTJ - Pomiechowskie Rozpylacze 2:0

54e minuut.
Ömeroğlu rent richting de bal. Ömeroğlu passt de bal in één keer door. Palagyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Masmoudi verovert de bal door een tackle van achteren. Masmoudi schiet op doel. Ognyanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Kicek geeft de bal voor. Zabadeusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordaberry verovert de bal door een tackle van achteren. Bordaberry haalt uit met een fantastische trap. Otava maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WTJ - Pomiechowskie Rozpylacze 2:1

65e minuut.
Odwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Odwald met een sublieme pass. Masmoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Masmoudi schiet op doel. Ognyanov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WTJ - Pomiechowskie Rozpylacze 3:1

70e minuut.
Kistler is nu in balbezit. Masmoudi is nu in balbezit. Masmoudi passt de bal met de wreef. Wieszczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieszczycki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WTJ - Pomiechowskie Rozpylacze 4:1

74e minuut.
Injac verovert de bal door een tackle van achteren. Badana onderschept slim de pass. Badana geeft een lange en hoge pass. Wieszczycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieszczycki haalt uit met een fantastische trap. Ognyanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Masmoudi rent richting de bal. Masmoudi probeert naar een medespeler te passen. Huck bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieszczycki onderschept slim de pass. Wieszczycki haalt uit met een fantastische trap. Ognyanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wieszczycki is nu in balbezit. Wieszczycki draait met de bal, schiet en ... Ognyanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WTJ - Pomiechowskie Rozpylacze 5:1

81e minuut.
Injac speelt de bal door. Voltolina rent richting de bal. Voltolina geeft de bal voor. Bordaberry is nu in balbezit. Bordaberry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WTJ - Pomiechowskie Rozpylacze 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WTJ 43%, Pomiechowskie Rozpylacze 57%.
WTJ - Pomiechowskie Rozpylacze 5:2
WTJ