Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Elka Zambrów FC Puszczyki
Attack Tactiek huhu
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 43
good Schieten adequate
adequate Passen adequate
weak Verdedigen solid


7e minuut.
Minh Phương passt de bal zonder na te denken. Oenen rent richting de bal. Gacek rent richting de bal. Gacek geeft een lange en hoge pass. David springt en kopt de bal. Rypkamito bokst de bal weg.

13e minuut.
Świerczok met een sublieme pass. Attar probeert naar een medespeler te passen. Harkai probeert naar een medespeler te passen. Pilecki is nu in balbezit. Pilecki haalt uit met een fantastische trap. Nelkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Klungelig pakt Dodera de bal. Borys bereikt de bal nog maar net als eerste. Borys probeert naar een medespeler te passen. Matheisz rent richting de bal. Matheisz schiet op doel. Paal!

30e minuut.
Świerczok met een sublieme pass. Matheisz is nu in balbezit. Matheisz passt de bal zonder na te denken. David rent richting de bal. David draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elka Zambrów - FC Puszczyki 1:0

37e minuut.
Mettomo met een sublieme pass. Minh Phương is nu in balbezit. Minh Phương geeft een lange en hoge pass. David is nu in balbezit. David haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
David is nu in balbezit. Świerczok rent richting de bal. Świerczok probeert naar een medespeler te passen. Matheisz rent richting de bal. Matheisz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Mettomo kopt de bal weg. Pilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilecki passt de bal zonder na te denken. Rampoldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampoldi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elka Zambrów 47%, FC Puszczyki 53%.
Elka Zambrów - FC Puszczyki 1:0

48e minuut.
Dodera rent richting de bal. Dodera passt de bal in één keer door. Harkai probeert naar een medespeler te passen. Rampoldi rent richting de bal. Rampoldi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Borys raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niewierowski komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Dodera passt de bal in één keer door. Harkai heeft problemen om de bal te vangen. Harkai met een sublieme pass. Pilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mila speelt de bal door. Gacek is nu in balbezit. Gacek passt de bal met de wreef. Matheisz is nu in balbezit. Matheisz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Şenerdem geeft de bal voor. Rampoldi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niewierowski. Niewierowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elka Zambrów 52%, FC Puszczyki 48%.
Elka Zambrów - FC Puszczyki 1:0