Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:23
  • Competitiewedstrijd: Liga V.015
  • Stadion: FCGRIM Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 17254
KS Śląsk Zabrze FC Dolcan
Normal Tactiek 433 Dolcan
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.9 gemiddelde waardering 38.8
solid Schieten average
good Passen average
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Magallanes de bal onder controle te krijgen. Mrkos verovert de bal door een tackle van achteren. Mariscal geeft een hoge lob. Yardımcı is nu in balbezit. Yardımcı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Papandrea met een harde bal richting middenveld. Yardımcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yardımcı geeft een lange en hoge pass. Papandrea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Mingying geeft de bal voor. Oprişan kopt de bal weg. Spitz is nu in balbezit. Spitz schiet op doel. Timiş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Śląsk Zabrze - FC Dolcan 0:1

23e minuut.
Mariscal passt de bal zonder na te denken. Xiong is nu in balbezit. Bajda rent richting de bal. Bajda schiet op doel. Papandrea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Śląsk Zabrze - FC Dolcan 1:1

28e minuut.
Mariscal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariscal met een sublieme pass. Xiong is nu in balbezit. Xiong schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mingying is nu in balbezit. Mingying geeft een lange en hoge pass. Bajda is nu in balbezit. Bajda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Śląsk Zabrze - FC Dolcan 2:1

39e minuut.
Zinius geeft de bal voor. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiong onderschept slim de pass. Bajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Śląsk Zabrze 42%, FC Dolcan 58%.
KS Śląsk Zabrze - FC Dolcan 2:1

62e minuut.
Bajda speelt de bal door. Pérez is nu in balbezit. Bajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajda haalt uit met een fantastische trap. Papandrea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Bacuľko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bacuľko passt de bal met de wreef. Zinius speelt de bal door. Daar is Xiong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Mrkos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mariscal met de inworp. Bajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajda geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Papandrea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Śląsk Zabrze - FC Dolcan 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Śląsk Zabrze 31%, FC Dolcan 69%.
KS Śląsk Zabrze - FC Dolcan 3:1