Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pawiak Ks. Głogówek
V5 Tactiek klepa
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
27 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 9
41.2 gemiddelde waardering 38.6
very good Schieten solid
average Passen average
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Ķirbis verovert de bal door een tackle van achteren. Peet verovert de bal door een tackle van achteren. Peet met een sublieme pass. Czvitkovics rent richting de bal. Czvitkovics draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Okuniewicz passt de bal in één keer door. Bostedt heeft problemen om de bal te vangen. Miikkula verovert de bal door een tackle van achteren. Miikkula schiet op doel. Perović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Ks. Głogówek 1:0

7e minuut.
Czvitkovics is nu in balbezit. Ķirbis onderschept slim de pass. Ķirbis geeft een hoge lob. Miikkula is nu in balbezit. Miikkula schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Peet geeft een lange en hoge pass. Dorante controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Ķirbis maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gadocha rent richting de bal. Gadocha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Miikkula kopt de bal weg. Smola heeft problemen om de bal te vangen. Gadocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadocha draait met de bal, schiet en ... Perović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Ks. Głogówek 2:0

16e minuut.
Calleja rent richting de bal. Calleja speelt de bal door. Pistrui probeert naar een medespeler te passen. Gadocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadocha geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Pistrui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miikkula rent richting de bal. Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. Miikkula verovert de bal door een tackle van achteren. Miikkula schiet op doel. Perović bokst de bal weg. Gadocha is nu in balbezit. Gadocha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Ks. Głogówek 3:0

22e minuut.
Bostedt probeert naar een medespeler te passen. Okuniewicz rent richting de bal. Asquini verovert de bal door een tackle van achteren. Miikkula is nu in balbezit. Miikkula haalt uit met een fantastische trap. Perović bokst de bal weg.

25e minuut.
Peet geeft een hoge lob. Buitenspel voor Crep. Goede buitenspelval van de verdediging. Rydlewski neemt vlug de vrije trap. Miikkula bereikt de bal nog maar net als eerste. Miikkula schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Ķirbis kopt de bal weg. Calleja is nu in balbezit. Calleja geeft een lange en hoge pass. Crep is nu in balbezit. Crep draait met de bal, schiet en ... Zuppa bokst de bal weg. Constantine bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Ks. Głogówek 3:1

33e minuut.
Stankov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pistrui is nu in balbezit. Pistrui geeft een lange en hoge pass. Miikkula is nu in balbezit. Miikkula draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Smola geeft een hoge lob. Crep controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rydlewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gadocha rent richting de bal. Gadocha haalt uit met een fantastische trap. Perović bokst de bal weg.

43e minuut.
Calleja met een sublieme pass. Stoksik geeft de bal voor. Miikkula rent richting de bal. Miikkula schiet op doel. Perović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Ks. Głogówek 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pawiak 40%, Ks. Głogówek 60%.
FC Pawiak - Ks. Głogówek 4:1

48e minuut.
Daar is Smola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stankov rent richting de bal. Stankov geeft een lange en hoge pass. Miikkula bereikt de bal nog maar net als eerste. Miikkula haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Guillot heeft problemen om de bal te vangen. Perović met een sublieme pass. Asquini kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Constantine maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Smola de bal. Gadocha rent richting de bal. Gadocha schiet op doel. Perović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Ks. Głogówek 5:1

60e minuut.
Gadocha geeft een lange en hoge pass. Okuniewicz rent richting de bal. Miikkula onderschept slim de pass. Miikkula schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Smola geeft een lange en hoge pass. Bostedt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pistrui neemt de hoekschop. Gadocha springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ķirbis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķirbis geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dorante de bal onder controle te krijgen. Miikkula is nu in balbezit. Miikkula haalt uit met een fantastische trap. Perović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Okuniewicz heeft problemen om de bal te vangen. Miikkula met een sublieme pass. Gadocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadocha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Ks. Głogówek 6:1

76e minuut.
Crep is nu in balbezit. Crep geeft een hoge lob. Stoksik rent richting de bal. Dorante verovert de bal door een tackle van achteren. Dorante haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czvitkovics is nu in balbezit. Czvitkovics haalt uit met een fantastische trap. Zuppa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Ks. Głogówek 6:2

78e minuut.
Guillot met een sublieme pass. Smola bereikt de bal nog maar net als eerste. Smola geeft de bal voor. Crep bereikt de bal nog maar net als eerste. Crep schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Rydlewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crep rent richting de bal. Crep draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Ks. Głogówek 6:3

80e minuut.
Zuppa met een sublieme pass. Asquini kopt de bal weg. Miikkula is nu in balbezit. Miikkula haalt uit met een fantastische trap. Perović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Ks. Głogówek 7:3

82e minuut.
Pistrui speelt de bal door. Smola rent richting de bal. Smola passt de bal in één keer door. Gadocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadocha haalt uit met een fantastische trap. Perović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pawiak - Ks. Głogówek 8:3

86e minuut.
Daar is Asquini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Asquini passt de bal zonder na te denken. Miikkula rent richting de bal. Miikkula heeft problemen om de bal te vangen. Miikkula haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Pistrui geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stankov probeert naar een medespeler te passen. Gadocha probeert de bal aan de voet te houden. Stankov geeft een hoge lob. Miikkula krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Czvitkovics de bal. Stankov is nu in balbezit. Stankov geeft de bal voor. Miikkula is nu in balbezit. Miikkula schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Okuniewicz geeft een lange en hoge pass. Ķirbis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ķirbis geeft een lange en hoge pass. Gadocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadocha schiet op doel. Perović bokst de bal weg. Gadocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Perović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pawiak 40%, Ks. Głogówek 60%.
FC Pawiak - Ks. Głogówek 8:3