Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nowa wieś wielkie ogórki Zdechłe Pulpety
w1 Tactiek Moja
40% Balbezit 60%
69% Spel op eigen helft 31%
4 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 46.1
redelijk Schieten goed
matig Passen redelijk
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Szczupak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoài Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Hoài Trung met een sublieme pass. Dziwak is nu in balbezit. Dziwak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Latynowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso da Silva begaat een overtreding. Latynowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dradeni zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bira rent richting de bal. Bira draait met de bal, schiet en ... Linich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Zoudiaris is nu in balbezit. Hristea onderschept slim de pass. Hristea passt de bal met de wreef. Danteng is nu in balbezit. Danteng schiet op doel. Kochan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

8e minuut.
Czerwiec geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cardoso da Silva met de inworp. Danteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Danteng schiet op doel. Kochan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Demjén geeft de bal voor. Minulescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szczupak de bal. Dziwak is nu in balbezit. Dziwak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Zdechłe Pulpety 0:1

11e minuut.
Greco is nu in balbezit. Mytnik onderschept slim de pass. Mytnik geeft een lange en hoge pass. Danteng rent richting de bal. Danteng schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Bankert is nu in balbezit. Danteng verovert de bal door een tackle van achteren. Danteng passt de bal met de wreef. Dziwak rent richting de bal. Dziwak schiet op doel. Kochan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Hoài Trung probeert naar een medespeler te passen. Arghirescu is nu in balbezit. Arghirescu passt de bal in één keer door. Dziwak is nu in balbezit. Dziwak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kochan trapt de bal weg. Hoài Trung kan de bal niet met de borst controleren. Hoài Trung met een sublieme pass. Danteng rent richting de bal. Danteng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szczupak heeft problemen om de bal te vangen. Dziwak rent richting de bal. Dziwak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Zdechłe Pulpety 0:2

31e minuut.
Mytnik probeert naar een medespeler te passen. Dziwak heeft problemen om de bal te vangen. Dziwak passt de bal in één keer door. Danteng is nu in balbezit. Danteng draait met de bal, schiet en ... Kochan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Kochan probeert naar een medespeler te passen. Bira heeft problemen om de bal te vangen. Bira passt de bal zonder na te denken. Dziwak is nu in balbezit. Dziwak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Zdechłe Pulpety 0:3

34e minuut.
Danteng passt de bal met de wreef. Bankert rent richting de bal. Danteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Danteng haalt uit met een fantastische trap. Kochan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Zdechłe Pulpety 0:4

43e minuut.
Hristea geeft een hoge lob. Daar is Szczupak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoài Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoài Trung schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowa wieś wielkie ogórki 71%, Zdechłe Pulpety 29%.
Nowa wieś wielkie ogórki - Zdechłe Pulpety 0:4

46e minuut.
Runge komt het veld opgelopen. Andorka komt het veld opgelopen. Gaj komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Runge probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Danteng de bal. Bankert rent richting de bal. Danteng onderschept slim de pass. Danteng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Zdechłe Pulpety 0:5

49e minuut.
Greco is nu in balbezit. Dziwak onderschept slim de pass. Dziwak probeert naar een medespeler te passen. Danteng rent richting de bal. Danteng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mytnik onderschept slim de pass. Mytnik speelt de bal door. Hoài Trung met een sublieme pass. Danteng is nu in balbezit. Danteng draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Minulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Minulescu met een sublieme pass. Hoài Trung met een sublieme pass. Dziwak rent richting de bal. Dziwak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Hoài Trung probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arghirescu de bal. Arghirescu met een sublieme pass. Dziwak is nu in balbezit. Dziwak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kochan trapt de bal weg van het doel. Hoài Trung probeert naar een medespeler te passen. Danteng rent richting de bal. Danteng draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Hoài Trung geeft een lange en hoge pass. Daar is Danteng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czerwiec. Czerwiec krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Kochan trapt de bal weg van het doel. Runge kopt de bal weg. Danteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Danteng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Zdechłe Pulpety 0:6

67e minuut.
Bankert rent richting de bal. Hoài Trung onderschept slim de pass. Hoài Trung passt de bal in één keer door. Danteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Danteng haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Dziwak verovert de bal door een tackle van achteren. Danteng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoài Trung rent richting de bal. Hoài Trung schiet op doel. Kochan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Hoài Trung heeft problemen om de bal te vangen. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoài Trung verovert de bal door een tackle van achteren. Hoài Trung haalt uit met een fantastische trap. Kochan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Witkowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Demjén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bira is nu in balbezit. Greco bereikt de bal nog maar net als eerste. Greco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Arghirescu geeft de bal voor. Runge kopt de bal weg. Klungelig pakt Danteng de bal. Dziwak rent richting de bal. Dziwak schiet op doel. Kochan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowa wieś wielkie ogórki 68%, Zdechłe Pulpety 32%.
Nowa wieś wielkie ogórki - Zdechłe Pulpety 0:6