Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nowa wieś wielkie ogórki Ks. Głogówek
w1 Tactiek klepa
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 38.9
good Schieten very good
average Passen average
adequate Verdedigen adequate


3e minuut.
Dorante is nu in balbezit. Dorante geeft de bal voor. Latynowicz is nu in balbezit. Czvitkovics is nu in balbezit. Czvitkovics schiet op doel. Kochan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Dorante is nu in balbezit. Czvitkovics rent richting de bal. Minulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dorante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorante draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Ks. Głogówek 0:1

9e minuut.
Anton geeft een lange en hoge pass. Bira kopt de bal weg. Crep rent richting de bal. Crep haalt uit met een fantastische trap. Kochan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Witkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Witkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peet met een snelle inworp. Calleja geeft de bal voor. Kochan bokst de bal weg.

12e minuut.
Czvitkovics kopt de bal weg. Daar is Dorante, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczupak speelt de bal door. Czvitkovics rent richting de bal. Czvitkovics schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Okuniewicz passt de bal in één keer door. Witkowski heeft problemen om de bal te vangen. Witkowski probeert naar een medespeler te passen. Bira rent richting de bal. Bira draait met de bal, schiet en ... Perović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Dradeni rent richting de bal. Dradeni geeft de bal voor. Greco kopt de bal weg. Bira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bira schiet op doel. Perović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Czvitkovics passt de bal met de wreef. Dorante rent richting de bal. Anton met een sublieme pass. Dorante is nu in balbezit. Dorante draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Smola met een harde bal richting middenveld. Witkowski kopt de bal weg. Greco rent richting de bal. Zoudiaris rent richting de bal. Zoudiaris haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nowa wieś wielkie ogórki - Ks. Głogówek 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowa wieś wielkie ogórki 57%, Ks. Głogówek 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nowa wieś wielkie ogórki - Ks. Głogówek 1:1

49e minuut.
Hofman kopt de bal weg. Calleja speelt de bal door. Klungelig pakt Guillot de bal. Greco rent richting de bal. Greco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Okuniewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bira haalt uit met een fantastische trap. Paal! Zoudiaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoudiaris draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Hofman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Krzywda komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Calleja rent richting de bal. Calleja probeert naar een medespeler te passen. Crep is nu in balbezit. Czvitkovics is nu in balbezit. Czvitkovics draait met de bal, schiet en ... Kochan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Dradeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Ks. Głogówek 1:2

66e minuut.
Dradeni geeft een lange en hoge pass. Daar is Calleja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bankert geeft een lange en hoge pass. Zoudiaris is nu in balbezit. Zoudiaris draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bankert onderschept slim de pass. Bankert geeft een hoge lob. Zoudiaris is nu in balbezit. Zoudiaris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nowa wieś wielkie ogórki - Ks. Głogówek 2:2

78e minuut.
Smola is nu in balbezit. Zoudiaris maakt een afschuwelijke overtreding. Smola raakt geblesseerd tijdens het duel. Smola met een snel genomen vrije trap. Anton probeert de bal aan de voet te houden. Crep is nu in balbezit. Crep schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Kochan met een harde bal richting middenveld. Greco kopt de bal weg. Zoudiaris rent richting de bal. Zoudiaris schiet op doel. Perović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa wieś wielkie ogórki - Ks. Głogówek 3:2

81e minuut.
Krzywda onderschept slim de pass. Krzywda geeft een hoge lob. Inworp. Latynowicz met een snelle inworp. Zoudiaris geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Joseph met een sublieme pass. Crep rent richting de bal. Crep passt de bal met de wreef. Dorante bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorante haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Smola rent richting de bal. Smola geeft een hoge lob. Anton probeert de bal aan de voet te houden. Dorante rent richting de bal. Dorante haalt uit met een fantastische trap. Kochan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowa wieś wielkie ogórki 52%, Ks. Głogówek 48%.
Nowa wieś wielkie ogórki - Ks. Głogówek 3:2