Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ciociosan CCS Maiecjów FC
mark szery def Tactiek 433
44% Balbezit 56%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37 gemiddelde waardering 41
good Schieten good
adequate Passen adequate
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Cook geeft een hoge lob. Pustelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Edge verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Edge de bal. Edge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cook probeert naar een medespeler te passen. Bastos rent richting de bal. Bastos passt de bal met de wreef. Masciarelli is nu in balbezit. Masciarelli geeft de bal voor. Neozelandês probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Masciarelli heeft problemen om de bal te vangen. Masciarelli met een sublieme pass. Velinović rent richting de bal. Edge onderschept slim de pass. Edge schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciociosan CCS - Maiecjów FC 1:0

27e minuut.
Pustelak passt de bal met de wreef. Lipiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărgăritescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărgăritescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ciociosan CCS - Maiecjów FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciociosan CCS 44%, Maiecjów FC 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ciociosan CCS - Maiecjów FC 1:1

58e minuut.
Lipiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohorský verovert de bal door een tackle van achteren. Pohorský speelt de bal door. Edge is nu in balbezit. Edge schiet op doel. Neozelandês probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Terraza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jović geeft de bal voor. Szczególski geeft een hoge lob. Mărgăritescu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ciociosan CCS - Maiecjów FC 1:2

72e minuut.
Doeltrap. Calota trapt de bal weg. Chiţac kopt de bal weg. Lipiński rent richting de bal. Lipiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pohorský heeft problemen om de bal te vangen. Lipiński rent richting de bal. Lipiński schiet op doel. Calota bokst de bal weg.

81e minuut.
Velinović is nu in balbezit. Edge met een sublieme pass. Temesvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos rent richting de bal. Bastos draait met de bal, schiet en ... Neozelandês bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ciociosan CCS 53%, Maiecjów FC 47%.
Ciociosan CCS - Maiecjów FC 1:2