Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WyginciLeżą K.S.MIKO
451 Tactiek long
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 43.1
average Schieten solid
good Passen average
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Dworzyński rent richting de bal. Dworzyński passt de bal in één keer door. Borin rent richting de bal. Borin draait met de bal, schiet en ... Tys probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Gloor is nu in balbezit. Gloor geeft een hoge lob. Suchomski kopt de bal weg. Dworzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dworzyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jurkowski komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Smailbašić is nu in balbezit. Smailbašić passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Masci de bal. Masci haalt uit met een fantastische trap. Gromadzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WyginciLeżą - K.S.MIKO 1:0

34e minuut.
Smailbašić met de inworp. Rypkamito rent richting de bal. Rypkamito met een sublieme pass. Masci is nu in balbezit. Masci haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pallini met de inworp. Van Dyck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dyck passt de bal met de wreef. Masci rent richting de bal. Masci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Puussaar is nu in balbezit. Ramírez verovert de bal door een tackle van achteren. Ramírez passt de bal zonder na te denken. Borin bereikt de bal nog maar net als eerste. Borin haalt uit met een fantastische trap. Pereda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Borin is nu in balbezit. Borin schiet op doel. Pereda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WyginciLeżą - K.S.MIKO 1:1

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pereda trapt de bal weg. Van Dyck kopt de bal weg. Masci is nu in balbezit. Masci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WyginciLeżą 41%, K.S.MIKO 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WyginciLeżą - K.S.MIKO 1:1

49e minuut.
Augustyniak is nu in balbezit. Augustyniak speelt de bal door. Carpintero is nu in balbezit. Jurkowski onderschept slim de pass. Jurkowski haalt uit met een fantastische trap. Pereda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Suchomski neemt de hoekschop. Daar is Borin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Puussaar verovert de bal door een tackle van achteren. Puussaar geeft de bal voor. Masci rent richting de bal. Masci schiet op doel. Gromadzki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Nowaczyk geeft een lange en hoge pass. Augustyniak rent richting de bal. Augustyniak met een sublieme pass. Borin is nu in balbezit. Borin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kruski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Suchomski geeft een lange en hoge pass. Borin is nu in balbezit. Borin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Korenjak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Masci. Korenjak raakt geblesseerd tijdens het duel. Yndestad zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Borin rent richting de bal. Borin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Suchomski onderschept slim de pass. Suchomski passt de bal met de wreef. Rypkamito met een sublieme pass. Masci is nu in balbezit. Masci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Puussaar passt de bal zonder na te denken. Rypkamito bereikt de bal nog maar net als eerste. Rypkamito probeert naar een medespeler te passen. Masci bereikt de bal nog maar net als eerste. Masci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WyginciLeżą 43%, K.S.MIKO 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WyginciLeżą - K.S.MIKO 1:1