Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:24
  • Competitiewedstrijd: Liga V.026
  • Stadion: FC Energy Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 17000
mig81 Delirium
mig3 Tactiek d5
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
12 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
53 gemiddelde waardering 54.5
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Mackrodt geeft een hoge lob. Inworp. Wróbel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neves is nu in balbezit. Neves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mig81 - Delirium 1:0

6e minuut.
Pănican geeft de bal voor. Escobar kopt de bal weg. Daar is Fromm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kocur rent richting de bal. Kocur draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Neumann speelt de bal door. Fromm rent richting de bal. Fromm passt de bal zonder na te denken. Escobar rent richting de bal. Escobar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Inworp. Neumann met de inworp. Mədətoğlu is nu in balbezit. Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Langholm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fromm is nu in balbezit. Fromm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mig81 - Delirium 1:1

23e minuut.
Escobar is nu in balbezit. Fromm bereikt de bal nog maar net als eerste. Mədətoğlu onderschept slim de pass. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mədətoğlu onderschept slim de pass. Mədətoğlu geeft een lange en hoge pass. Goemaere rent richting de bal. Meretei onderschept slim de pass. Meretei haalt uit met een fantastische trap. Pochroń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Neumann probeert de bal met de borst te controleren. Neumann probeert naar een medespeler te passen. Escobar is nu in balbezit. Fromm is nu in balbezit. Fromm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Fromm de bal. Mədətoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Fromm maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fromm naar de kleedkamers voor een vroege douche.

30e minuut.
Diamandi probeert naar een medespeler te passen. Neumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Neumann passt de bal in één keer door. Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobar schiet op doel. Bá Phước bokst de bal weg.

32e minuut.
Mackrodt geeft een lange en hoge pass. Kocur kopt de bal weg. Mədətoğlu is nu in balbezit. Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Důras passt de bal in één keer door. Szewczak met een sublieme pass. Meretei bereikt de bal nog maar net als eerste. Meretei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pochroń met een harde bal richting middenveld. Escobar rent richting de bal. Escobar passt de bal in één keer door. Kocur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Llorca rent richting de bal. Llorca passt de bal met de wreef. Escobar is nu in balbezit. Escobar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Langholm de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mig81 58%, Delirium 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mig81 - Delirium 1:1

48e minuut.
Diamandi controleert de bal met de borst. Iacuzio geeft de bal voor. Spieles bereikt de bal nog maar net als eerste. Spieles schiet op doel. Pochroń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mig81 - Delirium 2:1

53e minuut.
Diamandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar rent richting de bal. Mədətoğlu begaat een overtreding. Mədətoğlu krijgt een gele kaart. Escobar raakt geblesseerd tijdens het duel. Důras met een snel genomen vrije trap. Piazza probeert de bal met de borst te controleren. Kocur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Meretei bereikt de bal nog maar net als eerste. Meretei passt de bal met de wreef. Spieles bereikt de bal nog maar net als eerste. Neves rent richting de bal. Neves draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mədətoğlu kopt de bal weg. Wróbel speelt de bal door. Meretei rent richting de bal. Meretei draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mig81 - Delirium 3:1

72e minuut.
Daar is Mackrodt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spieles bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackrodt onderschept slim de pass. Mackrodt geeft de bal voor. Kocur springt en kopt de bal. Bá Phước kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Langholm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szewczak is nu in balbezit. Szewczak passt de bal zonder na te denken. Meretei bereikt de bal nog maar net als eerste. Meretei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Neumann passt de bal met de wreef. Důras is nu in balbezit. Důras passt de bal zonder na te denken. Llorca rent richting de bal. Llorca geeft een lange en hoge pass. Bá Phước verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Spieles schiet op doel. Goemaere kopt de bal weg. Daar is Důras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meretei rent richting de bal. Meretei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Piazza passt de bal met de wreef. Neumann is nu in balbezit. Neumann met een sublieme pass. Llorca rent richting de bal. Llorca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mig81 60%, Delirium 40%.
mig81 - Delirium 3:1