Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:24
  • Competitiewedstrijd: Liga V.026
  • Stadion: FC Wisla K Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 15148
FC ahato GKS-1962-Jastrzębie
mojaXXX Tactiek jebieażkwili
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 52.4
solide Schieten goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Le Brun speelt de bal door. Devan is nu in balbezit. Devan probeert naar een medespeler te passen. Giovinazzo is nu in balbezit. Giovinazzo geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Inworp. Giovinazzo met een snelle inworp. Changqing geeft de bal voor. Tonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Nachtyler met een sublieme pass. Zapryanov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Torres. Torres krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Tonna rent richting de bal. Tonna geeft een hoge lob. Devan bereikt de bal nog maar net als eerste. Devan haalt uit met een fantastische trap. Gąsowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ahato - GKS-1962-Jastrzębie 1:0

44e minuut.
Aréstegui speelt de bal door. Franco is nu in balbezit. Kasiński onderschept slim de pass. Byrd rent richting de bal. Byrd draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ahato 43%, GKS-1962-Jastrzębie 57%.
FC ahato - GKS-1962-Jastrzębie 1:0

51e minuut.
Arziani passt de bal in één keer door. Zapryanov is nu in balbezit. Zapryanov met een sublieme pass. Byrd rent richting de bal. Byrd haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Franco is nu in balbezit. Kochaník legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Franco is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Franco zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ahato - GKS-1962-Jastrzębie 2:0

57e minuut.
Nachtyler rent richting de bal. De Bertis verovert de bal door een tackle van achteren. De Bertis passt de bal met de wreef. Franco rent richting de bal. Franco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Le Brun probeert naar een medespeler te passen. Pantazescu is nu in balbezit. Pantazescu speelt de bal door. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Torres kopt de bal weg. Changqing probeert de bal aan de voet te houden. Devan bereikt de bal nog maar net als eerste. Devan geeft een hoge lob. Aréstegui kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gąsowski niet meer kan verder spelen. Fabicki komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Szmulewicz probeert naar een medespeler te passen. Pantazescu probeert naar een medespeler te passen. Franco rent richting de bal. Franco schiet op doel. Buades Crespí werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Changqing geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giovinazzo met een snelle inworp. Devan bereikt de bal nog maar net als eerste. Devan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Byrd bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapryanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapryanov probeert naar een medespeler te passen. Franco rent richting de bal. Franco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Buades Crespí niet meer kan verder spelen. Maio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ahato 43%, GKS-1962-Jastrzębie 57%.
FC ahato - GKS-1962-Jastrzębie 2:0