Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-16 20:17
  • Competitiewedstrijd: Liga V.026
  • Stadion: Delirium Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 9686
Delirium FC ahato
d5 Tactiek mojaXXX
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 52.8
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen solide


3e minuut.
Goemaere is nu in balbezit. De Bertis verovert de bal door een tackle van achteren. De Bertis met een sublieme pass. Devan is nu in balbezit. Devan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Neumann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lourenço komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Maio met de inworp. Tonna is nu in balbezit. Tonna passt de bal zonder na te denken. Maio rent richting de bal. Maio geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Devan bereikt de bal nog maar net als eerste. Devan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delirium - FC ahato 0:1

10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pochroń niet meer kan verder spelen. Ferenčík komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Důras verovert de bal door een tackle van achteren. Kocur probeert naar een medespeler te passen. Franco met een sublieme pass. De Bertis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bertis draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Devan kopt de bal weg. De Bertis probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mackrodt. Mackrodt krijgt een gele kaart. De Bertis raakt geblesseerd tijdens het duel. Florian komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kasiński passt de bal zonder na te denken. Giovinazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovinazzo probeert naar een medespeler te passen. De Bertis is nu in balbezit. De Bertis haalt uit met een fantastische trap. Ferenčík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pănican kopt de bal weg. Goemaere heeft problemen om de bal te vangen. De Bertis is nu in balbezit. De Bertis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Mackrodt geeft een hoge lob. Inworp. Giovinazzo met een snelle inworp. Devan is nu in balbezit. Devan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delirium - FC ahato 0:2

30e minuut.
Florian speelt de bal door. Giovinazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovinazzo passt de bal in één keer door. Devan bereikt de bal nog maar net als eerste. Devan haalt uit met een fantastische trap. Ferenčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Diamandi probeert naar een medespeler te passen. Kocur heeft problemen om de bal te vangen. Kocur passt de bal in één keer door. Fromm rent richting de bal. Fromm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Delirium - FC ahato 1:2

40e minuut.
Lourenço is nu in balbezit. Tonna onderschept slim de pass. Tonna passt de bal in één keer door. De Bertis rent richting de bal. De Bertis haalt uit met een fantastische trap. Paal!

41e minuut.
De Bertis passt de bal in één keer door. Tonna is nu in balbezit. Tonna passt de bal in één keer door. De Bertis rent richting de bal. De Bertis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delirium 57%, FC ahato 43%.
Delirium - FC ahato 1:2

70e minuut.
Giovinazzo geeft de bal voor. Daar is Důras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco geeft de bal voor. Klungelig pakt Devan de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Maio heeft problemen om de bal te vangen. Florian met een sublieme pass. Tonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonna geeft een hoge lob. Devan krijgt zijn hoofd ertegen. Ferenčík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Pănican geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giovinazzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Devan is nu in balbezit. Devan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pănican met de inworp. Llorca rent richting de bal. Llorca passt de bal in één keer door. Kocur is nu in balbezit. Kocur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
De Bertis passt de bal met de wreef. Devan is nu in balbezit. Franco rent richting de bal. Franco draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Delirium - FC ahato 1:3

90e minuut.
Inworp. Tonna zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Bertis geeft een hoge lob. Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delirium 58%, FC ahato 42%.
Delirium - FC ahato 1:3