Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 20:23
  • Competitiewedstrijd: Liga V.026
  • Stadion: FC Wisla K Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 15010
FC ahato Delirium
mojaXXX Tactiek d5
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.4 gemiddelde waardering 50.3
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


13e minuut.
Devan is nu in balbezit. Pănican rent richting de bal. Devan onderschept slim de pass. Devan schiet op doel. Ferenčík probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Franco passt de bal in één keer door. Daar is Carioti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devan is nu in balbezit. Devan schiet op doel. Ferenčík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ahato - Delirium 1:0

31e minuut.
Devan heeft problemen om de bal te vangen. Giovinazzo is nu in balbezit. Giovinazzo passt de bal zonder na te denken. Devan rent richting de bal. Devan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Neumann is nu in balbezit. Tonna verovert de bal door een tackle van achteren. Tonna met een sublieme pass. Devan is nu in balbezit. Devan draait met de bal, schiet en ... Ferenčík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Neumann met een sublieme pass. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Franco. Franco krijgt een gele kaart. Escobar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Důras zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Escobar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Goemaere geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tonna met de inworp. De Bertis rent richting de bal. De Bertis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kasiński kopt de bal weg. Escobar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Florian. Florian krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ahato 44%, Delirium 56%.
FC ahato - Delirium 1:0

48e minuut.
Kocur kopt de bal weg. Fromm heeft problemen om de bal te vangen. Touro geeft een lange en hoge pass. Llorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Diamandi kopt de bal weg. Daar is Florian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florian met een sublieme pass. Devan is nu in balbezit. Devan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Giovinazzo is nu in balbezit. Giovinazzo passt de bal in één keer door. Devan is nu in balbezit. Devan schiet op doel. Ferenčík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ahato - Delirium 2:0

81e minuut.
Daar is Kasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasiński onderschept slim de pass. Fromm is nu in balbezit. Fromm schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Diamandi speelt de bal door. Fromm rent richting de bal. Met opzet legt Kasiński zijn tegenspeler op de grond. Kasiński krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Neumann met de inworp. Kasiński is nu in balbezit. Kasiński passt de bal zonder na te denken. Diamandi is nu in balbezit. Diamandi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ahato 45%, Delirium 55%.
FC ahato - Delirium 2:0