Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rycerze Koziego Grodu Lublin Fire Monsters
Antoś DEF Tactiek 352 v.1.0
40% Balbezit 60%
79% Spel op eigen helft 21%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.2 gemiddelde waardering 55.7
adequate Schieten outstanding
weak Passen solid
average Verdedigen good


3e minuut.
Bănescu rent richting de bal. Santinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Santinho geeft een hoge lob. Botgros springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Rădescu de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Varlot geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Botgros kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze Koziego Grodu Lublin - Fire Monsters 0:1

5e minuut.
Botgros kan de bal niet met de borst controleren. Varlot is nu in balbezit. Varlot geeft een lange en hoge pass. Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bănescu haalt uit met een fantastische trap. Héjjas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Komasiński rent richting de bal. Komasiński geeft een lange en hoge pass. Santinho geeft een hoge lob. Botgros maakt een snoekduik en kopt de bal. Héjjas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze Koziego Grodu Lublin - Fire Monsters 0:2

7e minuut.
Muraru passt de bal in één keer door. Anioł speelt de bal door. Rădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Botgros verovert de bal door een tackle van achteren. Botgros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Fleury is nu in balbezit. Fleury geeft een hoge lob. Mocijūnas kopt de bal weg. Botgros rent richting de bal. Botgros draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Santinho probeert naar een medespeler te passen. Riesco met een sublieme pass. Varlot bereikt de bal nog maar net als eerste. Varlot geeft een lange en hoge pass. Botgros maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze Koziego Grodu Lublin - Fire Monsters 0:3

20e minuut.
Bănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraru onderschept slim de pass. Komasiński onderschept slim de pass. Komasiński geeft een lange en hoge pass. Botgros krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Komasiński met een sublieme pass. Klungelig pakt Stachura de bal. Stachura probeert naar een medespeler te passen. Bănescu is nu in balbezit. Bănescu schiet op doel. Héjjas bokst de bal weg.

33e minuut.
Stachura speelt de bal door. Varlot is nu in balbezit. Varlot passt de bal in één keer door. Chernyshov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chernyshov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Varlot is nu in balbezit. Bracamonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Varlot verovert de bal door een tackle van achteren. Varlot geeft een lange en hoge pass. Bănescu springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Varlot met een snelle inworp. Fleury bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleury geeft de bal voor. Chernyshov rent richting de bal. Chernyshov schiet op doel. Kula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rycerze Koziego Grodu Lublin 81%, Fire Monsters 19%.
Rycerze Koziego Grodu Lublin - Fire Monsters 0:3

46e minuut.
Póta speelt de bal door. Santinho is nu in balbezit. Santinho passt de bal met de wreef. Bănescu rent richting de bal. Bănescu schiet op doel. Héjjas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze Koziego Grodu Lublin - Fire Monsters 0:4

52e minuut.
Santinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraru geeft een hoge lob. Chernyshov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chernyshov haalt uit met een fantastische trap. Kula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Stachura geeft de bal voor. Bracamonte geeft een lange en hoge pass. Komasiński kopt de bal weg. Santinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Santinho geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Fleury geeft de bal voor. Silion kan de bal niet met de borst controleren. Chernyshov rent richting de bal. Chernyshov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rycerze Koziego Grodu Lublin - Fire Monsters 1:4

78e minuut.
Varlot passt de bal met de wreef. Riesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Riesco passt de bal in één keer door. Bănescu rent richting de bal. Bănescu draait met de bal, schiet en ... Héjjas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rycerze Koziego Grodu Lublin 78%, Fire Monsters 22%.
Rycerze Koziego Grodu Lublin - Fire Monsters 1:4