Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rebel Fc Pakoszczanka
Liberation Tactiek 4-3-1-2
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
18 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 32.5
average Schieten average
adequate Passen good
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Błachaniec rent richting de bal. Wybraniec rent richting de bal. Błachaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Błachaniec passt de bal zonder na te denken. Grzymkowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Piechna bereikt de bal nog maar net als eerste. Purt verovert de bal door een tackle van achteren. Purt geeft de bal voor. Żelasko krijgt zijn hoofd ertegen. Fejkiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebel - Fc Pakoszczanka 1:0

6e minuut.
Błachaniec speelt de bal door. Grzymkowski rent richting de bal. Misztal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzymkowski onderschept slim de pass. Grzymkowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Żywioł kopt de bal weg. Purt geeft een lange en hoge pass. Iliński kopt de bal weg. Daar is Żelasko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żelasko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Szpręga geeft een lange en hoge pass. Iliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliński met een sublieme pass. Karaś is nu in balbezit. Karaś draait met de bal, schiet en ... Fejkiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Misztal passt de bal met de wreef. Daar is Cossio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Purt met een sublieme pass. Karaś rent richting de bal. Karaś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Borysewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Wybraniec de bal. Borysewicz is nu in balbezit. Borysewicz geeft de bal voor. Karaś rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Karaś rent richting de bal. Karaś schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gryglak de bal onder controle te krijgen. Żelasko is nu in balbezit. Żelasko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fejkiel trapt de bal weg van het doel. Purt kopt de bal weg. Karaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaś draait met de bal, schiet en ... Fejkiel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Grzymkowski is nu in balbezit. Misztal verovert de bal door een tackle van achteren. Misztal speelt de bal door. Purt is nu in balbezit. Purt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Purt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Boughanmi de bal. Żelasko is nu in balbezit. Żelasko haalt uit met een fantastische trap. Fejkiel probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Żelasko rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebel - Fc Pakoszczanka 2:0

43e minuut.
Błachaniec is nu in balbezit. Błachaniec probeert naar een medespeler te passen. Iliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliński speelt de bal door. Żelasko is nu in balbezit. Fejkiel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Żelasko rent richting de bal. Żelasko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebel - Fc Pakoszczanka 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rebel 31%, Fc Pakoszczanka 69%.
Rebel - Fc Pakoszczanka 3:0

48e minuut.
Szpręga met de inworp. Iliński is nu in balbezit. Szczygłowski begaat een overtreding. Iliński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iliński met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Borysewicz passt de bal in één keer door. Grzymkowski speelt de bal door. Żelasko rent richting de bal. Żelasko draait met de bal, schiet en ... Fejkiel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebel - Fc Pakoszczanka 4:0

53e minuut.
Błachaniec geeft een hoge lob. Grzymkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Błachaniec de bal. Iliński rent richting de bal. Iliński geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Boughanmi kopt de bal weg. Grzymkowski rent richting de bal. Grzymkowski passt de bal in één keer door. Karaś rent richting de bal. Karaś schiet op doel. Fejkiel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Borysewicz geeft de bal voor. Żelasko bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaś rent richting de bal. Żelasko is nu in balbezit. Żelasko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Purt geeft een lange en hoge pass. Iliński speelt de bal door. Żelasko heeft problemen om de bal te vangen. Iliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Iliński schiet op doel. Fejkiel bokst de bal weg.

82e minuut.
Karaś rent richting de bal. Gryglak geeft een lange en hoge pass. Szpręga kopt de bal weg. Daar is Szczygłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błachaniec geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rebel 22%, Fc Pakoszczanka 78%.
Rebel - Fc Pakoszczanka 4:0