Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zieloni G@j M@ły New York Kings
^^, Tactiek taktyka
44% Balbezit 56%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
38.5 gemiddelde waardering 45.5
goed Schieten goed
zwak Passen goed
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Fiori geeft een hoge lob. Štos bereikt de bal nog maar net als eerste. Štos passt de bal met de wreef. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Fiori rent richting de bal. Raškovas verovert de bal door een tackle van achteren. Demirian rent richting de bal. Demirian haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Štos speelt de bal door. Montvai is nu in balbezit. Montvai met een sublieme pass. Raškovas bereikt de bal nog maar net als eerste. Raškovas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Grzybek probeert naar een medespeler te passen. Durczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Durczok geeft een hoge lob. Vescovo is nu in balbezit. Vescovo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa schiet op doel. Üzümcüoğlu bokst de bal weg.

21e minuut.
Rankov passt de bal in één keer door. Štos geeft een lange en hoge pass. Gaganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovo onderschept slim de pass. Vescovo draait met de bal, schiet en ... Üzümcüoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Carratalá verovert de bal door een tackle van achteren. Carratalá geeft de bal voor. Durczok kopt de bal weg. Montvai rent richting de bal. Montvai geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kuczera is nu in balbezit. Montvai onderschept slim de pass. Montvai passt de bal zonder na te denken. Grzybek rent richting de bal. Grzybek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Demirian bereikt de bal nog maar net als eerste. Raškovas is nu in balbezit. Durczok legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Durczok krijgt een gele kaart. Raškovas raakt geblesseerd tijdens het duel. Raškovas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni G@j M@ły - New York Kings 1:0

32e minuut.
Pietreanu geeft een hoge lob. Figueroa kopt de bal weg. Sanguineti probeert naar een medespeler te passen. Raškovas rent richting de bal. Raškovas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Gaganov geeft de bal voor. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovo is nu in balbezit. Vescovo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zieloni G@j M@ły - New York Kings 1:1

42e minuut.
Carratalá rent richting de bal. Vescovo onderschept slim de pass. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa schiet op doel. Üzümcüoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni G@j M@ły - New York Kings 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zieloni G@j M@ły 41%, New York Kings 59%.
Zieloni G@j M@ły - New York Kings 1:2

50e minuut.
Kuczera rent richting de bal. Kuczera met een sublieme pass. Vescovo heeft problemen om de bal te vangen. Vescovo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni G@j M@ły - New York Kings 1:3

53e minuut.
Durczok probeert naar een medespeler te passen. Kuczera met een sublieme pass. Čečil probeert naar een medespeler te passen. Vescovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Kuczera passt de bal in één keer door. Daar is Čečil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čečil met een sublieme pass. Vescovo is nu in balbezit. Vescovo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Raškovas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urtekin komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Kołodziej speelt de bal door. Carratalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Carratalá geeft een lange en hoge pass. Vescovo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vescovo draait met de bal, schiet en ... Üzümcüoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Figueroa rent richting de bal. Figueroa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zieloni G@j M@ły - New York Kings 1:4

79e minuut.
Durczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Durczok met een sublieme pass. Sanguineti met een sublieme pass. Urtekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Urtekin haalt uit met een fantastische trap. Pykäläinen bokst de bal weg.

83e minuut.
Rankov is nu in balbezit. Rankov geeft een lange en hoge pass. Vescovo is nu in balbezit. Vescovo draait met de bal, schiet en ... Üzümcüoğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kołodziej met een sublieme pass. Čečil kan de bal niet met de borst controleren. Čečil passt de bal met de wreef. Vescovo rent richting de bal. Vescovo haalt uit met een fantastische trap. Üzümcüoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zieloni G@j M@ły 48%, New York Kings 52%.
Zieloni G@j M@ły - New York Kings 1:4