Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Tatra Mocne Zieloni G@j M@ły
zz3 Tactiek ^^,
61% Balbezit 39%
39% Spel op eigen helft 61%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 38.7
excellent Schieten adequate
excellent Passen weak
good Verdedigen good


4e minuut.
Gâlceavă verovert de bal door een tackle van achteren. Kohl rent richting de bal. Kohl geeft een lange en hoge pass. Dereniowski rent richting de bal. Dereniowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Tatra Mocne - Zieloni G@j M@ły 1:0

11e minuut.
Kułyk speelt de bal door. Kohl is nu in balbezit. Kohl passt de bal in één keer door. Trespalacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Trespalacios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Caçapava met een snelle inworp. Trespalacios rent richting de bal. Trespalacios probeert naar een medespeler te passen. Caçapava is nu in balbezit. Caçapava geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kułyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Carratalá de bal. Trespalacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Caçapava rent richting de bal. Caçapava geeft de bal voor. Üzümcüoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dereniowski rent richting de bal. Paal! Dereniowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Tatra Mocne - Zieloni G@j M@ły 2:0

24e minuut.
Stęgierski speelt de bal door. Kohl rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kohl geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dereniowski rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dereniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereniowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Tatra Mocne - Zieloni G@j M@ły 3:0

27e minuut.
Spučys met een sublieme pass. Kohl speelt de bal door. Caçapava rent richting de bal. Klungelig pakt Caçapava de bal. Caçapava geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Gâlceavă met de inworp. Montvai bereikt de bal nog maar net als eerste. Montvai probeert naar een medespeler te passen. Raškovas is nu in balbezit. Raškovas draait met de bal, schiet en ... Hekert bokst de bal weg.

41e minuut.
Gaganov geeft een lange en hoge pass. Kułyk kopt de bal weg. Caçapava bereikt de bal nog maar net als eerste. Caçapava geeft de bal voor. Dereniowski springt en kopt de bal. Üzümcüoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Tatra Mocne 38%, Zieloni G@j M@ły 62%.
Dynamo Tatra Mocne - Zieloni G@j M@ły 3:0

51e minuut.
Kohl passt de bal met de wreef. Caçapava rent richting de bal. Caçapava probeert naar een medespeler te passen. Trespalacios rent richting de bal. Trespalacios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Stęgierski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kohl de bal. Kohl passt de bal in één keer door. Trespalacios rent richting de bal. Trespalacios draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Stęgierski is nu in balbezit. Stęgierski met een sublieme pass. Kohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Kohl geeft een hoge lob. Dereniowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Üzümcüoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Daar is Caçapava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caçapava geeft een hoge lob. Daar is Gâlceavă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dereniowski is nu in balbezit. Dereniowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Tatra Mocne - Zieloni G@j M@ły 4:0

70e minuut.
Kohl passt de bal zonder na te denken. Carratalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereniowski onderschept slim de pass. Dereniowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Tatra Mocne - Zieloni G@j M@ły 5:0

73e minuut.
Kohl is nu in balbezit. Kohl passt de bal zonder na te denken. Dereniowski is nu in balbezit. Dereniowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Tatra Mocne - Zieloni G@j M@ły 6:0

78e minuut.
Klungelig pakt Stęgierski de bal. Stęgierski speelt de bal door. Kohl rent richting de bal. Kohl geeft de bal voor. Dereniowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Tatra Mocne - Zieloni G@j M@ły 7:0

84e minuut.
Stęgierski probeert naar een medespeler te passen. Kohl rent richting de bal. Kohl met een sublieme pass. Dereniowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dereniowski schiet op doel. Üzümcüoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carratalá is nu in balbezit. Carratalá geeft een lange en hoge pass. Alburç kopt de bal weg. Caçapava bereikt de bal nog maar net als eerste. Caçapava geeft een hoge lob. Üzümcüoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gaganov is nu in balbezit. Dereniowski onderschept slim de pass. Dereniowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Tatra Mocne - Zieloni G@j M@ły 8:0

87e minuut.
Bevan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carratalá bereikt de bal nog maar net als eerste. Caçapava verovert de bal door een tackle van achteren. Caçapava heeft problemen om de bal te vangen. Caçapava schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Tatra Mocne 39%, Zieloni G@j M@ły 61%.
Dynamo Tatra Mocne - Zieloni G@j M@ły 8:0