Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GlKS Sparta Wożuczyn *DynamoŻychlin*
4-2-1-3 Tactiek Mourinho
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
13 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
48.6 gemiddelde waardering 46.2
goed Schieten goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Biczak rent richting de bal. Hujanen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Biczak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Mento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piñera Zapatero is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Zanella kopt de bal weg. Edin is nu in balbezit. Edin met een sublieme pass. Dobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobeş geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Piñera Zapatero controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Szymanowski neemt vlug de vrije trap. Herczyk is nu in balbezit. Herczyk draait met de bal, schiet en ... Espinosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GlKS Sparta Wożuczyn - *DynamoŻychlin* 1:0

21e minuut.
Sławoj is nu in balbezit. Mago is nu in balbezit. Mago met een sublieme pass. Herczyk is nu in balbezit. Herczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Piñera Zapatero is nu in balbezit. Piñera Zapatero passt de bal met de wreef. Veini rent richting de bal. Veini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GlKS Sparta Wożuczyn - *DynamoŻychlin* 1:1

35e minuut.
Audi verovert de bal door een tackle van achteren. Audi geeft een lange en hoge pass. Mago probeert de bal aan de voet te houden. Sławoj is nu in balbezit. Sławoj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Herczyk rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Edin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kusumanto controleert de bal met de borst. Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GlKS Sparta Wożuczyn - *DynamoŻychlin* 2:1

39e minuut.
Kusumanto onderschept slim de pass. Kusumanto geeft een lange en hoge pass. Məlikov controleert de bal met de borst. Piñera Zapatero onderschept slim de pass. Piñera Zapatero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Veini rent richting de bal. Bender verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GlKS Sparta Wożuczyn - *DynamoŻychlin* 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GlKS Sparta Wożuczyn 38%, *DynamoŻychlin* 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GlKS Sparta Wożuczyn - *DynamoŻychlin* 2:2

49e minuut.
Daar is Yahya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Edin zal de hoekschop nemen. Sławoj springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Audi is nu in balbezit. Audi geeft een lange en hoge pass. Stricanne speelt de bal door. Mago bereikt de bal nog maar net als eerste. Mago haalt uit met een fantastische trap. Espinosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Luna Parra rent richting de bal. Edin probeert naar een medespeler te passen. Herczyk is nu in balbezit. Herczyk haalt uit met een fantastische trap. Espinosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GlKS Sparta Wożuczyn - *DynamoŻychlin* 3:2

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Edin met de inworp. Dobeş is nu in balbezit. Dobeş geeft een lange en hoge pass. Sławoj springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Mento geeft een lange en hoge pass. Arsenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobeş begaat een overtreding. Dobeş krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Audi geeft een lange en hoge pass. Biczak is nu in balbezit. Biczak geeft een lange en hoge pass. Dobeş is nu in balbezit. Dobeş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Mago passt de bal met de wreef. Audi geeft een hoge lob. Edin kopt de bal weg. Dobeş rent richting de bal. Dobeş haalt uit met een fantastische trap. Espinosa bokst de bal weg.

84e minuut.
Sławoj passt de bal met de wreef. Edin rent richting de bal. Edin passt de bal in één keer door. Dobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobeş schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Edin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Garriga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GlKS Sparta Wożuczyn 38%, *DynamoŻychlin* 62%.
GlKS Sparta Wożuczyn - *DynamoŻychlin* 3:2