Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:25
  • Competitiewedstrijd: Liga V.032
  • Stadion: FC Orbita Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4362
Rma ZABRZE FC Żerań
442 Tactiek miazga
64% Balbezit 36%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
43 gemiddelde waardering 26.5
very good Schieten unsatisfactory
adequate Passen weak
good Verdedigen poor


5e minuut.
Rovithis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovithis passt de bal met de wreef. Antonetti rent richting de bal. Antonetti haalt uit met een fantastische trap. Świątek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rma ZABRZE - FC Żerań 1:0

10e minuut.
Illmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Czapiewski geeft een lange en hoge pass. Koljenšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljenšić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Pelé met een sublieme pass. Illmer is nu in balbezit. Illmer speelt de bal door. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç geeft de bal voor. Świątek bokst de bal weg. Padelin geeft een hoge lob. Blatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilczyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Wilczyński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Wilczyński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

36e minuut.
Inworp. Czapiewski met een snelle inworp. Kożukar rent richting de bal. Çatkıç rent richting de bal. Çatkıç geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Čivić speelt de bal door. Rydz rent richting de bal. Rydz probeert naar een medespeler te passen. Koljenšić bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljenšić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rma ZABRZE - FC Żerań 1:1

44e minuut.
Rovithis kan de bal niet met de borst controleren. Rovithis geeft een lange en hoge pass. Illmer kopt de bal weg. Çatkıç heeft problemen om de bal te vangen. Çatkıç schiet op doel. Świątek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rma ZABRZE 35%, FC Żerań 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rma ZABRZE - FC Żerań 1:1

49e minuut.
Čivić probeert naar een medespeler te passen. Rovithis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovithis passt de bal zonder na te denken. Çatkıç bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç draait met de bal, schiet en ... Paal!

54e minuut.
Çatkıç rent richting de bal. Illmer rent richting de bal. Illmer passt de bal met de wreef. Çatkıç is nu in balbezit. Çatkıç schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Čivić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sima komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Rydz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kożukar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sima. Kożukar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kożukar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Koljenšić rent richting de bal. Koljenšić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rma ZABRZE - FC Żerań 1:2

86e minuut.
Aron kopt de bal weg. Daar is Çatkıç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Çatkıç onderschept slim de pass. Çatkıç haalt uit met een fantastische trap. Świątek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Thông trapt de bal weg. Sima kopt de bal weg. Antonetti is nu in balbezit. Antonetti schiet op doel. Świątek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rma ZABRZE - FC Żerań 2:2

88e minuut.
Blatter bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljenšić onderschept slim de pass. Koljenšić passt de bal in één keer door. Liput is nu in balbezit. Liput schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rma ZABRZE 44%, FC Żerań 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rma ZABRZE - FC Żerań 2:2