Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Błekitni Stargard FC Żerań
OFF Tactiek miazga
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
37.4 gemiddelde waardering 24.5
solide Schieten waardeloos
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


10e minuut.
Oportunista passt de bal zonder na te denken. Backofen rent richting de bal. Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen onderschept slim de pass. Backofen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Czapiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pausgaard onderschept slim de pass. Pausgaard met een sublieme pass. Backofen rent richting de bal. Backofen draait met de bal, schiet en ... Świątek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Pausgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Pausgaard passt de bal zonder na te denken. Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oportunista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oportunista schiet op doel. Świątek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Błekitni Stargard 31%, FC Żerań 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Błekitni Stargard - FC Żerań 0:0

72e minuut.
Kożukar probeert naar een medespeler te passen. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro passt de bal in één keer door. Oportunista is nu in balbezit. Oportunista draait met de bal, schiet en ... Świątek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Terziyan met de inworp. Alfaro is nu in balbezit. Kożukar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kożukar krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Baveyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pausgaard is nu in balbezit. Pausgaard passt de bal met de wreef. Oportunista rent richting de bal. Oportunista haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Baveyan geeft een hoge lob. Padelin heeft problemen om de bal te vangen. Oportunista is nu in balbezit. Oportunista draait met de bal, schiet en ... Świątek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - FC Żerań 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Błekitni Stargard 38%, FC Żerań 62%.
FC Błekitni Stargard - FC Żerań 1:0