Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:25
  • Competitiewedstrijd: Liga V.033
  • Stadion: FC Kumar Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
FC Kumar Hammers
proba1 Tactiek bing
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 34.4
adequate Schieten good
adequate Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Jachymczyk neemt de hoekschop. Flø kopt de bal weg. Daar is Barraza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pattinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattinson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Grochal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Flø passt de bal met de wreef. Lindenboin bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindenboin passt de bal zonder na te denken. Pattinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Pattinson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Vernet onderschept slim de pass. Vernet met een sublieme pass. Gajdziński is nu in balbezit. Karpów verovert de bal door een tackle van achteren. Karpów draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Fredyk met de inworp. Vernet is nu in balbezit. Vernet geeft de bal voor. Daar is Karpów, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpów haalt uit met een fantastische trap. Beldeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Lindenboin passt de bal zonder na te denken. Grochal geeft een hoge lob. Gajdziński kan de bal niet met de borst controleren. Turtelboom rent richting de bal. Turtelboom draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Achmistrowicz-Wachmistrowicz onderschept slim de pass. Achmistrowicz-Wachmistrowicz speelt de bal door. Rudziński kan de bal niet met de borst controleren. Karpów rent richting de bal. Karpów passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kumar 48%, Hammers 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kumar - Hammers 0:0

46e minuut.
Muráň komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Redlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlewski geeft de bal voor. Odsoudil heeft problemen om de bal te vangen. Fredyk rent richting de bal. Fredyk geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Kłak trapt de bal weg van het doel. Odsoudil kopt de bal weg. Gabrillargues probeert de bal met de borst te controleren. Muráň is nu in balbezit. Muráň haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Karpów probeert de bal aan de voet te houden. Jachymczyk is nu in balbezit. Karpów bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpów haalt uit met een fantastische trap. Beldeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Gabrillargues is nu in balbezit. Lindenboin verovert de bal door een tackle van achteren. Lindenboin passt de bal met de wreef. Pattinson is nu in balbezit. Pattinson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kumar 39%, Hammers 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kumar - Hammers 0:0