Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czerwony Kur Wronki FC Manchester Red
5-4-1 mod. Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Rajos geeft de bal voor. Daar is Bojanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adamczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanić verovert de bal door een tackle van achteren. Bojanić draait met de bal, schiet en ... Baziak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Kościukiewicz kopt de bal weg. Kondzioł heeft problemen om de bal te vangen. Grubnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubnić geeft de bal voor. Bojanić controleert de bal met de borst. Baziak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bojanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Grubnić rent richting de bal. Grubnić probeert naar een medespeler te passen. Bojanić is nu in balbezit. Bojanić draait met de bal, schiet en ... Adamczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Vilotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilotić geeft een hoge lob. Raus heeft problemen om de bal te vangen. Bojanić is nu in balbezit. Bojanić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerwony Kur Wronki - FC Manchester Red 1:0

12e minuut.
Bartniak kopt de bal weg. Grubnić rent richting de bal. Grubnić passt de bal zonder na te denken. Bojanić rent richting de bal. Bojanić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Bojanić heeft problemen om de bal te vangen. Kondzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanić verovert de bal door een tackle van achteren. Bojanić schiet op doel. Baziak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerwony Kur Wronki - FC Manchester Red 2:0

27e minuut.
Huzior probeert naar een medespeler te passen. Palonek rent richting de bal. Vilotić begaat een overtreding. Vilotić krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Vilotić is nu in balbezit. Vilotić geeft een hoge lob. Bojanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojanić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerwony Kur Wronki - FC Manchester Red 3:0

38e minuut.
Grubnić is nu in balbezit. Grubnić probeert naar een medespeler te passen. Adamczak is nu in balbezit. Bojanić verovert de bal door een tackle van achteren. Bojanić haalt uit met een fantastische trap. Baziak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Pikul kopt de bal weg. Vilotić heeft problemen om de bal te vangen. Grubnić probeert naar een medespeler te passen. Bojanić rent richting de bal. Bojanić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerwony Kur Wronki 41%, FC Manchester Red 59%.
Czerwony Kur Wronki - FC Manchester Red 3:0

48e minuut.
Bartniak geeft de bal voor. Molkowski rent richting de bal. Molkowski passt de bal in één keer door. Huzior rent richting de bal. Huzior schiet op doel. Grajewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Kościukiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kościukiewicz geeft een lange en hoge pass. Bojanić rent richting de bal. Bojanić heeft problemen om de bal te vangen. Bojanić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Pikul kopt de bal weg. Varnaliev probeert de bal met de borst te controleren. Huzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Huzior haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Kondzioł bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilotić onderschept slim de pass. Vilotić geeft een hoge lob. Bojanić is nu in balbezit. Bojanić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Vilotić rent richting de bal. Vilotić geeft de bal voor. Bartniak heeft problemen om de bal te vangen. Bojanić rent richting de bal. Bojanić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Czerwony Kur Wronki - FC Manchester Red 4:0

77e minuut.
Palonek geeft een hoge lob. Vilotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilotić passt de bal met de wreef. Daar is Bojanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bojanić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pikul onderschept slim de pass. Pikul passt de bal zonder na te denken. Novik rent richting de bal. Novik geeft een hoge lob. Bartniak kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Vilotić is nu in balbezit. Vilotić geeft een hoge lob. Bojanić is nu in balbezit. Bojanić schiet op doel. Baziak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czerwony Kur Wronki - FC Manchester Red 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czerwony Kur Wronki 37%, FC Manchester Red 63%.
Czerwony Kur Wronki - FC Manchester Red 5:0